Hazal Kaya İkinci Kez Anne mi Oluyor? Ali Atay'ın Paylaşımının Sırrı Ortaya Çıktı!

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile 2019 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu evliliklerinden Fikret Ali adında bir oğulları olan çift, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık dikkatleri üzerine çekiyor. Gözde ikili hakkında son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. Ali Atay'ın Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım, 'İkinci çocuk mu geliyor?' sorularını beraberinde getirdi. Peki, Hazal Kaya hamile mi? İşte merak edilen tüm soruların cevabı...

Uzun süren birlikteliklerini 2019 yılında evlilikle taçlandıran Hazal Kaya ve Ali Atay çifti aynı yıl oğulları Fikret'i kucağına almıştı.

Son olarak Son Yaz dizisinde izleyici karşısına çıkan Ali Atay'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkatleri üzerine çekti.

Fikret Ali'ye Kardeş mi Geliyor?

Ali Atay Twitter üzerinden 'Çok mutluyum lan' paylaşımını yaparken, oyuncu Hazal Kaya'nın ise eşinin bu Tweet'ine karşılık kalp emojisi göndermesi dikkatlerden kaçmadı.

İkilinin bu hamlesi Hazal Kaya'nın hamile olabileceğini akıllara getirdi.

45 yaşındaki Ali Atay ve 31 yaşındaki Hazal Kaya'nın ikinci kez anne-baba olacağı düşüncesi sevenlerini heyecanlandırdı, sosyal medyada çifte yorum yağdı.

Ancak çok geçmeden gerçek ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Atay ailesi '2. bebek yok' dedi.

Ali Atay'ın tweet'inin de bir iş konusuyla ilgili olduğu öğrenildi.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış