Hazal Kaya Ekranlara Geri Dönüyor! Dizideki Partneri Belli Oldu...

Ali Atay'la dünya evine giren nülü oyuncu Hazal Kaya bebekleri Fikret Ali'yi dünyaya getirdikten sonra bir süre ekranlardan uzak kalmaya karar vermişti. Ardından geçtiğimiz yıl bir film projesine dahil olduğu öğrenilince hayranları çok mutlu oldu. Şimdi ise Hazal Kaya FOX Tv'de yeni bir dizi ile ekranlarına dönüyor. Üstelik Kaya'nın dizideki partnerinin Buğra Gürsoy olacağı öğrenildi. İşte detaylar...

Aşkı Memnu dizisi ile ün kazanan başarılı oyuncu Hazal Kaya bebeği Fikret Ali'yi dünyaya getirdikten sonra bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. Fox Tv'de yeni bir projeye imza atan Kaya'nın ekranlara geri dönmesi hayranlarını oldukça sevindirdi. Ayrıca yeni dizisindeki rol arkadaşının da Buğra Gürsoy olacağı haberi konuşuluyor. Detaylara haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz...

HAZAL KAYA EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali’yi 2019 yılının Kasım ayında dünyaya getirdi. Oyuncu, sonraki süreçte ekranda yer almayarak oğlunu büyütmeyi tercih etti.

Geçen yıl uzun bir aradan sonra Benden Ne Olur isimli sinema filmi ile yeniden setlere dönüş yapınca hayranları çok mutlu oldu. Film henüz gösterilmedi ama tüm sahnelerin çekimleri tamamlandı ve vizyon için de 29 Kasım tarihi açıklandı. Hazal Kaya, ayrıca Netflix’te yayınlanacak Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dijital dizi projesinde de yer aldı.

Ünlü oyuncunun bu dizisiyle ilgili çekimler tamamlandı ve Netflix’in 2022 yılında yayınlaması bekleniyor. Oyuncunun yeniden televizyon dizilerine dönme kararı ise hayranlarını çok memnun etti.

Hazal Kaya, Bizim Hikaye ile büyük bir başarı kazanmıştı. Bu projeden iki buçuk yıl sonra ünlü oyuncu bu sefer Fox TV dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

PARTNERİ BUĞRA GÜRSOY OLACAK

Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya özel hayatında mutlu bir dönem yaşıyor. İş yaşamında ise üst üste projelerde yer alan Hazal Kaya, hayranları ile farklı rollerle karşılaşmak için çalışıyor.

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy ile anlaşma yapan Hazal Kaya, Oasis isimli dizinin yerli uyarlamasında başrolde yerini alacak. Oyuncunun yeni dizisindeki partnerinin ise Buğra Gülsoy olacağı ortaya çıktı. Maraşlı dizisini yönetmen Arda Sarıgün’ün yönetmenliğini yapacağı yeni dizi için hazırlıklar devam ediyor.

Hazal Kaya hayranları ise ünlü oyuncuyu iki buçuk yıl aradan sonra yeniden dizi setlerinde göreceği için son derece mutlu ve gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Popüler İçerikler

Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış