Hazal Kaya'dan Oyunculuğunu Yerden Yere Vuran Ahmet Hakan'a Yanıt Gecikmedi: 'Senin Fikrinin Ne Önemi Var'

Netflix yapımı 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisi, hem senaryosuyla hem de dizide Esra karakterine hayat veren Hazal Kaya'nın oyunculuğuyla pek çok kişi tarafından eleştiriliyor. Hatta gazeteci Ahmet Hakan, Kaya'nın oyunculuğundan 'nefret etme' sebeplerini bile sıraladı. Hazal Kaya ise sessizliğini bozarak hem Ahmet Hakan'a hem de kendisini ve dizinin senaryosunu eleştiren diğer izleyicilere cevap verdi.

Detaylar şöyle;

Netflix yapımı "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin yayına girmesiyle tartışmalar da beraberinde geldi. Dizinin seveni olduğu kadar senaryosu ve başrol oyuncularından Hazal Kaya'nın sergilediği performansı eleştirenlerin sayısı da az değil.

Gazeteci Ahmet Hakan da Hazal Kaya'nın oyunculuğunu beğenmeyenler arasındaydı. Öyle ki oturup madde madde sırlamış gerekçelerini...

Detaylara şuradan bakabilirsiniz;

'Pera Palas'ta Gece Yarısı' Dizisinin Senaryosu ve Hazal Kaya'nın Oyunculuğu İzleyicileri İkiye Böldü

Hazal Kaya, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Ahmet Hakan'a cevap verdi. Kaya, "Senin fikrinin ne önemi var vasat herif" işlemli bir kasnak pano paylaştı.

Kaya, Twitter hesabından da dizinin senaryosunu ve kendi oyunculuğunu eleştirenlere detaylı bir açıklamada bulundu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

'Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda Düşmanla Gizli Bir İstihbaratı Paylaşan Hazal Kaya Goygoycuların Hedefi Oldu
Başak Çokan'ı Hastanelik Eden Bahar Candan: 'Suyuma Yasaklı Madde Atmışlar, Kendimi Kaybettim'

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
06.03.2022

Hayatımızda hiç dönem dizisi izlemedik, hiç fantastik dizi-film izlemedik çünkü biz ya. Ünlüler böyle sürekli pohpolanırsa böyle oluyor, kötü deyince şirazeleri kayıyor, istiyorlar ki kötü bir şey yazılmasın haklarında. İlk paylaşımı iyi çünkü gerçekten Ahmet Hakan'ın fikrinin ne önemi var. Ama twitter paylaşımı çok saçma.

06.03.2022

bes maddesine de katiliyorum. diziyi henuz izlemedim fakat Hazal Kaya nin oyunculugu bence tartisilir. karakterlerin duygularini veremiyor bana hissettiremiyor yani. bu da yapmacik geliyor dogal olarak bir zorlamanin icinceymis gibi.. belki zamanla degisir bilemiyorum..

09.03.2022

kesinlikle bir kadin hakkinda bu uslupla konusmasindan ben de rahatsiz oldum. ozellikle nefret soylemi ... maddeleme kismina katildim sadece gorusumu de kibarca ifade ettim.. begenmeyebiliriz , sevmek zorunda da degiliz fakat saygi cok onemli.. maalesef bunu birisini elestirirken cogu insan beceremiyor uzucu

06.03.2022

Garı cadaloz siper alın.

TÜM YORUMLARI OKU (28)