Hayvanseverleri İki Kutuba Ayıran 'Kısırlaştırma' Hakkında Kısa ve Bilgilendirici Bir Yazı

Kısırlaştırma konusu hayvanseverleri ikiye ayırmış durumda. Uzun zamandır süren bu tartışmaya henüz net bir cevap bulunamadı. Uzun yıllardır sayısız hayvana evini açmış olan @burchinella , bu konudaki tecrübelerinden yola çıkarak bir yazı paylaşmış. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
08.01.2018

Hayvan hakları savunucusu olarak tamamen katıldığım öneri. Hatta Pitbull gibi hayvan türlerinin üretilmesine ekstra ceza verilmeli, bu hayvanları sırf dövüştürmek için üretiyorlar, çok azı güzel bir ev buluyor kendine. Artık insanımızın anlaması gereken nokta bu hayvanların doğurduğu her canlıyı evlat edinemeyiz, sokakta daha yavruyken acı çekerek öleceklerine doğumları kontrol altına alınmalı.

08.01.2018

9 kedi 2 kopegim var ( sokak kopeklerim ve bahcede baktigim diger kediler haric ) kisirlastirma konusunda bu hanimefendiye kesinlikle katiliyorum . tekrar azdiklari icin defalarca yavrularini birakip gitti anneler . hayvanlara bizlerdeki gibi hissiyat yuklemeyin yok cunku . dogurdukca gucten dusuyor ve malesef oluyorlar . bebekler de oyle . eskiden ucretsiz belediyelere yaptiriyordum fakat kucukcekmece belediyesi rezalet oldugundan artik bedelini odeyip ozelde yaptiriyorum

08.01.2018

"Hayvanların doğasında anne ya da baba hissi yok. Sadece üreme dürtüsü var." bundan sonra okumadım. Davasında haklı olabilir ama salak saçma çok bilmiş argümanlarla savunması çok aptalca. Bu konu hiçbir zaman kesin bir sonuca varmayacak. Şimdi mutlak iyi var mıdır diye girsem çıkamayacaz. Neyse, ahlaken veya mantıken neyi uygun görüyorsanız onu yapın ama kendi yaptığınızın da mutlak iyi olduğunu sanmayın. Şahsen bu konuda iki karşıt görüşe de hak veriyorum.

"Hayvanların doğasında anne ya da..." bundan sonra okumadım.

TÜM YORUMLARI OKU (11)