Hayvanların Kafeslerde Esir Tutulmasına Karşı Çıkan Fotoğrafçının Nefes Kesen Çalışması

'Doğanın Yüzleri'' insanları hayvan kılığında  gösteren yeni bir fotoğraf çalışması. Projenin ilham aldığı nokta ise, tüm gün yalnız bırakılıp, kafeslerinin içinde kendi doğal hayatlarından koparılmış bir şekilde hayvanat bahçelerinde yaşayan yabani hayvanlar. Projenin yaratıcısı Devin Mitchell, bu hayvanların hayvanat bahçelerine değil, kendi doğal yaşam alanlarına ait olduklarını söylüyor. 

Dikkat çeken bir nokta ise fotoğrafların hepsinde modellerin, ağızlarını elleriyle kapatmaları. Bunun sebebi ise, onların ne kadar yalnız ve suskun hissettiklerine dair bir farkındalık yaratmak. 

Ben de umuyorum ki, bu ve bunun gibi çalışmalar, insanların gözlerini bir nebze olsa da açmayı başarır.

Daha fazla bilgi almak isteyenler için: Kickstarter, Instagram, Facebook

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
15.06.2015

İşte Bu Sanat...Hem Sanatçıyı Hem de İçerik Gibi İçerik Hazırlayan Editörü Tebrik Ediyorum...

16.06.2015

Teşekkür ediyorum :)

16.06.2015

Hiç bir şey yapamıyorsanız, yunus gösterilerine, sirklere vs gitmeyin lütfen en azından.Gerçekten olabilecek en ağır işkence özgür bir varlığı birileri sırf 5 dakika eğlensin diye acımasızca yöntemlerle eğitimlere sokmak ve kafese kapatmak.

16.06.2015

çok güzel bir paylaşım olmuş, tebrik ediyorum. konuşamamak, derdini bir türlü anlatamamak ve en sonunda boyun eğmek. hayatının sonuna kadar psikolojisi bozuk bir şekilde yaşamak. Özgürlükleri ellerinden alınmamalı. hadi onu da geçtim kürkleri ve derileri için yapılan zulüm son bulmalı artık. Bir angora tavşanının canlı canlı tüyleri yolunurken çaresizce attığı çığlıkları hala unutamıyorum. insanoğlu gerçek Kürk giymeden yaşayabilir gayet ama hayvan dostlarımız için bu asla mümkün değil...

16.06.2015

Ben bu noktayı belirtmemişim bak daha önce başka yerde belirttiğim için, aynen öyle lütfen gerçek kürk giymeyin hiç bir şekilde size ekstra bir değer katmıyor tam aksine insanlığınızdan değer eksiltiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (12)