Hayvanlara Yönelik Şiddet Denizlere Sıçradı: Bodrum’da 8 Kurşunla Öldürülen Yunus Karaya Vurdu

Son günlerde ülkemizdeki hayvana karşı şiddet had safhaya çıkmışken bu defa vahşet haberi denizlerden geldi. Bodrum'da ölü halde karaya vuran yunusun kafası ve vücudunda 8 kurşun yarası tespit edildi.

DHA'da yer alan habere göre, Ortakent- Yahşi Mahallesi sahilinde, dün saat 20.00 sıralarında, dalgalarla sürüklenen ölü yunus, kıyıya vurdu.

Yaklaşık 2 metre uzunluğunda ve 120 kilo ağırlığındaki yunusun kafasına ve vücuduna 8 el ateş edildiği görüldü.

"Bunu yapan, insan olamaz"

Yunusun karnında ayrıca derin kesik izlerine de rastlanıldığını belirten Mertel Sertkaya (29), 'Sahilde balık avlarken, yunusun karaya yaklaştığını gördük. Arkadaşlarımla denize girerek, yunusu karaya çektik ancak öleli çok olmuş. Bunu yapan, insan olamaz. Bodrum Belediyesi ekiplerine haber verdik' dedi.

İhbarla sahile gelen Bodrum Belediyesi zabıta ekipleri, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra yunusu alıp, gömmek üzere götürdü.

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.06.2018

abi bu işi cinayet araştırır gibi araştıracaksın. merminin kalibresini ölçeceksin deliklerden, varsa kovanın seri numarasını araştıracaksın. belli ki tekneden direk atışa maruz kalınmış çünkü karadan denizdeki hedefi vurma ihtimali düşüktür. hareketli bir hayvan olduğunu düşürsek imkansız hatta. az buz değil 8 mermi yarası var. vuruş açılarının çoğu yanaşmış tekneden yapılmış gibi. merminin giriş noktasındaki etlerin parçalanma seviyesinden teknenin yüksekliğini az buçuk tespit edebilirsin. sonrasında bu bölgede gezen, koylara demirleyen tüm teknelerde arama yaparsın. çıkan silahların hepsini toplar barut lekelerini ölçümler en son ne zaman atış yapıldığına dair bir takvim çıkartırsın, sonrasında kovanlara uyumlu silahların kısa listesini yapar, balığın ölüm tarihiyle son bir kısa listeleme daha hazırlar, itirafçılığa zorlarsın. bunu yapan böyle bir muamele görmeli. bu ne lan yunus bu yunus

28.06.2018

karısını 88 bıçak darbesiyle öldüren bir zihniyet hayvanlara acır mı sizce

28.06.2018

Farkında mısınız ülkede her gün bir hayvan katlediliyor, bir çocuğa tecavüz ediliyor, bir kadın darp ediliyor! Neden buna kimse ses çıkarmıyor insanlar nerede? Ne için yaşıyor bu insanlar, ne için çalışıyorlar ne için çocuk yapıyorlar? İnsanlığı yüceltmekten daha mühim bir yaşam amacı göremiyorum ben varlığımızın sebebi bu mücadeledir bırakın artık basit işleri bir kenara bu acımasızlıklara ses çıkartın. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın geri kafalılığını bırakın, her katledilen can size dokunur bir bütün olduğumuzu anlayın artık.. Bütün bunları görüp tepki göstermeyerek suçu işleyene ortak oluyorsunuz, bugün insan haklarına sahipseniz insan olmanın size yüklediği o sorumluluğa da sahipsiniz, tanıyın o sorumluluğu artık. Hayvanları koruma yasası çıksın bunun için ne gerekiyorsa yapılsın bıktık artık cana mal muamelesi çeken zihniyetten!

TÜM YORUMLARI OKU (26)