Ne Zaman Önlem Alınacak? Kadıköy'de Köpeğe Tecavüz Suçunu İtiraf Eden Şahsı, Mahkeme Serbest Bıraktı

Hayvana şiddet ve tecavüz haberlerinin sonu gelmiyor. Kadıköy Caferağa'da mahallelinin bakımını üstlendiği köpek, 56 yaşındaki kişinin tacizine maruz kaldı. Şunu itiraf eden ve adliyeye sevk edilen şahıs mahkeme tarafından serbest bırakıldı. 

Geçtiğimiz gün Sakarya'da bacakları ve kuyruğu kesilmiş halde bulunan yavru köpek hayatını kaybetmişti.

Sakarya'da Bacakları ve Kuyruğu Kesilip Ormana Atılan Yavru Köpek Hayatını Kaybetti

Bugün üzücü bir haber de Kadıköy'den geldi. Caferağa'da mahallenin beslediği iki yaşındaki 'Gece' isimli köpek, kafasına kemer geçirilerek zorla götürüldü.

Gece’nin ortadan kaybolmasından sonra, mahalle sakinleri ve hayvan hakları aktivistleri güvenlik kameralarını inceledi.

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre, sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası, aynı günün akşam saatlerinde Caferağa mahallesi Fırıldak sokak üzerinde mahalle sakinleri tarafından bitkin ve halsiz bir vaziyette bulunan ve arka ayaklarını çekemeyen Gece, Veteriner hekim Adil İnan tarafından hemen tedaviye alındı.

Veteriner İnan yaptığı inceleme ile Gece'ye tecavüz edildiğini ve arka bacaklarını kullanamama durumu olduğunu tespit etti.

Sosyal medyadan başlatılan ve 2 haftadır devam eden sapığın bulunmasına yönelik çağrılar sonrasında harekete geçen ve saatlerce kamera görüntüsünü inceleyip önce eşkal ve kimlik çalışması yapan Kadıköy polisi, 14 Haziran günü gece saatlerinde aradığı sapığı Caferağa mahallesi Moda caddesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Saldırganın kimliği olaydan bir hafta sonra tespit edildi.

Sapığın, evsiz barksız birisi olması ve adresinin bulunmaması nedeniyle yakalanmasının geciktiği öğrenildi.

Sapık mahkeme tarafından serbest bırakıldı, köpeğin tedavisi ise sürüyor...

Bimekân olarak tarif edilen ve sokaklarda yaşayan birisi olduğu öğrenilen ve emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden 56 yaşındaki H.H.G. isimli sapık, işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı. Hayvanseverler tarafından korumaya alınan köpeğin tedavisi ise devam ediyor.

Sosyal Medyadan Yükselen Bu Çağrı Artık Duyulsun: #HayvanaSiddetSuctur

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Bir Oyunlar Peşinde: Evlilik Haberiyle Herkesi Afallatan Mükremin Gezgin Yine Hamilelik Senaryosu Yazıyor
YORUMLAR

H.H.G isimli sapıkmış, ne ismi ne resmi var, hiçbir ceza almadan topluma saldılar ve yaptıkları yanına kar kaldı. Bugün bu garibime yapacağını yaptı belki ona yine yapacak ya da başka bir hayvan dostumuza yapacak veya elalemin 3 yaşındaki bebeğine belki de bir üniversiteli kıza aynısını yapacak! Hakim bozuntusu bunun sorumlusu en başta sensin! Bu 56 yaşındaki "sözde" adam toplum için bir tehdit! Ve benim toplum dediğim şeye sokak hayvanları da dahil! "Sözde" hakim sapığa sormadın mı bu çocuğa ne yaptın arka ayakları neden tutmuyor diye? Evsiz orospu çocuğu sapık! Sokaklarda kan işeyip sürüne sürüne gebermen dileğiyle!

16.06.2018

O kisiyi o pisligi tanimis ayni mahallede yasamis olmayi su an cok isterdim kendisinin bizzat canina kast etmis durumdayim alacagim ceza umrumda degil.Cok ofkeliyim.

Pasif Kullanıcı
17.06.2018

Ya o değil de ne oldu bu ülkeye ben onu anlamıyorum. Özgür ülke diye tanınan Amerikada bile böyle suçlar işlenmiyor. Biz ne yaptık nerede hata yaptık da böyle sapıklar çıktı ortaya? Hayır çocuğa tecavüz edeni mi dersin, köpeğin kolunu bacağını kesip ormana atanı mı, karısını dövüp dövüp öldüreni mi, önüne çıkan canlı cansız her şeyi kendini tatmin etmek için yaratıldığını düşüneni mi.. Say say bitmez bu şerefsizler. Oğlum nasıl bir travma yaşadı lan bu insanlar, ne oldu bunlara?? Bence birkaç günlük hapis cezası yerine psikiyatri hastanesine tıksak ve cidden tedavi etmeye çalışsak ha bir de sorunun kaynağını, nereden başladığını bulsak ve düzeltsek sonunda rahat nefes alabiliriz. Hapis bunlar için nimettir zaten beleş yatak, yemek, başının üstünde çatısı var daha ne istesin bu şerefsiz soysuzlar

17.06.2018

köpek ne yaptı acaba,akşam sokaklarda mı dolaştı,açık saçık şeyler mi giydi,kesin kaşınıyordur,aranıyordur.Olmadı köpeği hapse atalım,o zaman tam olur adalet sağlanır,demi?Lütfen Allah'ım sen bu millete akıl ver...

TÜM YORUMLARI OKU (84)