Hayvanlar Üzerinde Deney Yapmayan "Cruelty Free" Kozmetik Ürünler

Hayvanlar üzerinde test yapmayan markalar özellikle vegan kesimin önemsediği bir konu olabilir. Ama artık günümüzde etik bir insan olabilmek için 'Cruelty Free' markalar seçmek herkes için önemli hale geldi. Kozmetik markalarından hangisi 'Cruelty Free' logosuna sahip bilmiyorsanız, size yardımcı olabilecek ürün listesi oluşturduk.🤍 Vegan parfümler, vegan deodorant, vegan ruj, hatta vegan kapatıcı bile bulmanız mümkün!

📌Bazı ürünler için alerjisi olanların dikkat etmesini öneririz!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

1. The Body Shop yüz kremi

The Body Shop her fırsatta hayvan hakları için savaştığını beyan ediyor. The Body Shop'un ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hem iyi bir marka olsun, hem de kaliteli bir C vitaminli yüz kremi kullanmak isterseniz doğru adres! The Body Shop ekspres nemlendirici için tıklayın!

2. Note Cosmetics fondöten

PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) bir hayvan hakları organizasyonudur. PETA'nın listesinde Note Cosmetics ürünleri yer alıyor. Hydrating serum ve hyaluronik asit içeren fondöten ile bakım yaparken makyaj yapın! 😍

3. NYX Professional Makeup kapatıcı serum

NYX Professional Makeup hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar listesinde. Bare With Me kapatıcı serum ile göz altınızı kapatırken serum etkisini de kullanın. Danla Bilic'in geçen gün önerdiği bu kapatıcı serumu kullananlar genelde memnun kalmış.🤍

4. NYX Professional Makeup göz farı paleti

Yüksek pigmentasyonlu, kadifemsi doku, göz farı kategorisinde en çok favorilenen 1. ürün! Tam ad sohbaharın sıcak tonları bu mevsim size göre, hem de her zamanki gibi NYX'in vegan formülü ile... Ultimate Shadow Pallette Warm Neutrals için tıklayın!

5. Bee Beauty eyeliner

Bee Beauty'den siyah eyeliner, az bilinen fiyat performans ürünü bir eyeliner. Hem de Bee BeautyBee Beauty markasının 'cruelty free🐇' damgalı vegan formül güvencesiyle... Burada bulabilirsiniz.🤍

6. Essence I Love Extreme Crazy Volume maskara!

Essence markası hem hayvanlar üzerinde deney yapmıyor hem de I Love Extreme Crazy Volume maskara tam bir fiyat performans ürünü! En çok değerlendirilen maskaralar listesinde, siz de buradan alabilirsiniz.

7. IRSHI simli dudak parlatıcısı🤩

Belki bilmediğiniz bir marka ama onlar da vegan formüller kullanıyorlar!😍 İçeriğindeki E vitamini ve hindistan cevizi esterleri sayesinde dudakları besler, kurumasını önler. Paraben, sülfat ve zararlı kimyasallar içermez ve tabii içeriği tamamen vegan!😍 Ayrıca birbirinden farklı 10 rengi daha var, hemen uygun fiyatlı Irshi parlatıcıyı buradan alabilirsiniz!

8. KIKO Milano markası da "cruelty free" damgalı!

KIKO kozmetik ürünleri Türkiye'de çok sevilen markalardan. Bu parlak allık çubuğu da kullanımı hem kolay hem de güzel renk veriyor. Kadifemsi bir dokunuşu var, uzun zaman kullanıp seveceğiniz bir ürün olacak. Bu taraftan...

9. The Balm aydınlatıcı!😍

The Balm hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalar listesinde. Hem de ürünleri birbirinden güzel, birbirinden kaliteli... Ben de severek kullanıyorum. Parasını hak eden markalardan. Mary-lou Manizer aydınlatıcı da en çok tercih edilenlerden.

10. Flormar hayvanlar üzerinde deney yapmıyor!

Flormar rujlar çok seviliyor. En çok tercih edilenlerden biri de Prime'N Lips Nut Cookie, burada bulabilirsiniz ve gönül rahatlığıyla dudaklarınıza uygulayabilirsiniz.🤍

11. Dove şampuan!🤍

Hayvanlar üzerinde deney yapmayan diğer bir marka da Dove. Dove şampuan kullanmıyorsanız artık bir düşünün deriz. Ayrıca Dove'un bu Dove saç terapisi serisi Hydration Spa etkili ve %0 Sülfat kullanılmış!😍 Hemen buradan alabilirsiniz!

Daha fazla doğal ve 'cruelty free' şampuan bu listede!

12. Urban Care ürünleri...

Urban Care markası hayvanlar üstünde test yapmıyor! PETA logosuna sahipler ve tüm ürünleri vegan.🌿 Urban Care şampuan ve Urban Care saç bakım ürünleri en çok tercih edilenlerden. Hem temiz içerikli hem de çoğunlukla uygun fiyatlı. Saç toniği kategorisinde en çok satan ürün de Urban Care Expert Serisi biotin ve kafein içerikli dökülme karşıtı saç toniği, hızlı uzamaya da yardımcı diyorlar.😉 Kullananlar çok memnun!

13. Garnier anti-perspirant deodorant🐇

Garnier markası da hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve uluslararası 'cruelty free' onaylı. Temiz içerikli bir deodorant bulmak hayli zor, bulmuşken kaçırmayın. Alkol içermediği için hassas ciltlere bile uygun, tıklayın!

Çok daha fazla 'cruelty free' deodorantlar bu koleksiyonda!

14. Marks & Spencer parfümler...

Hayvanlar üzerinde test yapmayan bir parfüm markası bulmak çok zor! Özellikle bilindik çoğu marka maalesef test yapabiliyor. Marks & Spencer 'Leaping Bunny' sertifikalı. Spiced Bergamot EDT tercih edebileceğiniz hoş kokulardan...

Sizin için 'cruelty free' parfümlerinden bazılarını bu koleksiyona ekledim!

15. Atelier Rebul el kremi mi varmış?! diyenlere😍

Atelier Rebul limonotu & bal içerikli el kreminin hoş kokusuna vurulacaksınız!💘 Yumuşacık etkisi de ayrı güzel...

16. Bee Beauty vücut spreyi...

Hem de simli simli, ışıl ışıl!✨ Bee Beauty bronze ışıltılı vücut spreyi gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz markalardan.

Çok daha fazla vegan-cruelty free vücut spreyi için buraya lütfen!

17. Alba Botanica vücut şampuanı...

Vücut bakımı da en az makyaj ürünleri kadar önemli. Yine 'cruelty free' bir marka arayışındaysanız, Alba Botanica ve Leaping Bunny iş birliği içinde. Alba Botanica, ürün içeriklerinde hayvan deneyi yapmadığını beyan ediyor. Alba Botanica Hawaiian Detox vücut şampuanı kocaman şişesiyle uzun ömürlü!💛

18. Herbal Essentials besleyici krem.🤍

Herbal Essentials PETA listesinde bulunuyor ve vegan üretime odaklanıyor. Kayısı yağlı ve aloe veralı besleyici krem kullananlar çok memnun:

'Ürünü doğal içeriğinden dolayı tercih ettim. Gönderen firmanın paketlemesi çok özenliydi. Hızlı bir şekilde elime ulaştı.' ⭐⭐⭐⭐⭐

19. Otacı gül suyu bazlı doğal micellar makyaj temizleme suyu...

Otacı markası da hayvanlar üzerinde test yapmayan ve tamamen doğal içerikli olan markalardan. Sırada kendimin de yıllardır kullandığı, cildime iyi gelen Otacı gül suyu bazlı doğal makyaj temizleme suyu için tıklayın, ben yanında gül suyu tonik de kullanıyorum.

20. Pastel oje!💅🏻

Oje demişken ilk akla gelen markalardan biri Pastel. Bu konuda şanslısınız çünkü Pastel markası da hayvanlar üzerinde test yapmıyor. 

Özellikle sonbahara uygun bu tonlar size tüm kış eşlik edebilir.🤎 Pastel 8'li trend kış oje seti için tıklayın...

21. The Purest Solutions bakım serumları!🤍

Sanırım 'cruelty free' olduğuna en çok sevindiğimiz markalardan biri. The Purest Solutions serumları Türkiye'de severek kullanılıyor. Özellikle kafein ve vitamin C içeren, göz altı torbalanma karşıtı, aydınlık göz altı görünümünü destekleyici bakım serumu göz serumlarında en çok satan 1. ürün! Siz de buradan hemen alabilirsiniz.

Ayrıca hayatınızda küçük bir değişiklik yapıp, alışverişe çıkmadan önce sadece ufak bir araştırma ile hayvanlar için etik seçim yapabilirsiniz.🤍🐇 İşinizi kolaylaştırmak için markaları sorgulayabileceğiniz linkleri burada bulabilirsiniz:

Bu konular da ilginizi çekebilir

Her Görenin Gözünden Kalpler Çıkaran Sivas Kangallı Çorap
Yazdıkları Ürün Yorumlarıyla Hepimizi Şaşırtan Trendyol Kullanıcıları
Yılbaşını Büyüleyici Bir Ortamda Geçirebileceğiniz Birbirinden Güzel 11 Avrupa Şehir Merkezi
Bohem Bir Ev Yaratmak İsteyenlere Önereceğimiz Vintage Ürünler!
Dikkat! Bu İçerik Bel ve Popoları Rahat Ettirecek Öneriler İçermektedir
Kışın Evlenenlerin Hayalini Kurduğu Tatili Yaşayabileceği Balayı Şehirleri

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
28.09.2022

çok güzel bir içerik yapmaya çalışmışsınız ama benim gördüğüm 3 yanlış var: 1-Dove markası univeler üreticisi çatısında 2-garnier loreal in çatısında 3-herbal essences ise Procter & Gamble üreticisinin. ve bu üreticiler en büyük hayvan deneylerini yapanlar. ne alırsanız alın önemli olan üreticidir. univeler-loreal-p&g-johnson&johnson-este lauder gibi üreticiler. aldığınız bir çok ürünün arkasında bu gibi üreticileri görürsünüz. hayvan deneyi vahşetine destek olmayın.

20.09.2023

kesinlikle ve Flormarda var.Çindeki üreticileri malesef hala bu zulme devam ediyor

Bir çoğu insanlara zulüm eden markaların ürünleri

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ