Hayvanat Bahçesinde Bir Araya Gelen Dört Ayı Kurdu Öldürdü!

Hollanda'da bulunan Dierenrijk hayvanat bahçesinde yaşanan olayda, dört ayı bir olarak bir kurdu öldürdü. Diğer kurtların olaya müdahale etmesine de izin vermeyen ayıların bir kurdu öldürme anları hayvanat bahçesini ziyaret edenler tarafından anbean kaydedildi.

⚠⚠⚠ Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir. ⚠⚠⚠

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
11.11.2018

Hayvanat bahçesinde bunlar niye bir arada aq? Disney animasyonu mu bu, arkadaşça yaşasınlar. Bu aq Hollandalı'larıda "ineklere üst geçit yapıyoruz, doğayı koruyoruz" diye dünya aleme haber yaparlar, sorsan hayvanat bahçesi eziyet değil.

11.11.2018

sacmalik iste milletde bi mal kurt goryunce ayi gorunce noluyor sankI? gitmetin kapansinlar

11.11.2018

km.lerce alan yerine küçük bir kara parçası üstünde “doğal alan” adı altında yırtıcı hayvanları biraraya getirirlerse olacağı budur. ayı değil insan bu kurdun ölüm sebebi.

11.11.2018

Belgesellerde çok izledim av olan hayvan görüntüsü, sürünün geri kalanı çaresiz izliyordu kendilerinden birinin ölümünü. İlk defa böyle bir şey görüyorum. Kurtların aileye ne kadar önem verdiklerine dair bir çok efsane duymuştum, yalan değilmiş. Sürülerindeki tek bir elemanı kurtarmak için neredeyse kendileri yem olacaktı ayılara. Eski Türkler boşuna bu hayvanı sembol seçmemişler kendilerine.

TÜM YORUMLARI OKU (12)