Hayvan Haklarına Dikkat Çekmek Adına Kendilerini Dağlayan Aktivistler

Hayvan haklarına ve hayvanların yaşadıkları acılara dikkat çekmek için aktivistler sokak ortasında kendilerini dağladı. Zincirlere vurulmuş şekilde tekme tokat getirilen insanlar kanlar içerisinde işaretlendikten sonra kenara atıldılar.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
31.12.2016

Ya çok pardon ama bi siktirin gidin ya! Binlerce insanın başından bombalar yağıyor şu içine sıçtığımın dünyasında,kim kalkıp sesini çıkarabiliyor? Kimse kusura bakmasın bombok bir şovdan başka hiçbirşey değil şu yapılanlar,hayvanlara masum insanlardan daha çok değer verildiği bir dünya anlayışı!!! İki üç tane dengesiz adları da hayvansever sözde,o hayvanların altında ezilerek can verin inş. başka da denilcek bişey yok...

31.12.2016

tamam hayvan haklarını bende savunuyorum ama kendine damga yaptırmak nedir be mal mısınız ulan. Her şeye ılımlı yaklaşan beni bile delirttiniz şuan böyle manyaklık görmedim. Savunucaksanız doğru düzgün savunun illa şekil şukula gerek yok.

31.12.2016

Helal olsun.İnsanlar anca böyle şeylerden anlıyor.Sizin o saçmalık dediğiniz şeyler her gün milyarlarca hayvana yapılıyor.Ama sanırım insanlara aynı acıları yaşatmadığınız sürece asla empati kurmaya çalışmayacaklar.Evet insanlar da acı çekiyor ama tek sebebi politika.Bu insanların acı çekiyorsa suçlu hayvanseverler değildir.Hümanistim diye gezinip evinde iskenderi gömenlerdir.Suçlu insan haklarını savunmak için kurulmuş kurumlardadır.Onların beceriksizliğini hayvanseverlere atamazsınız.Unutmayın ki türü insan olanın masumluğu belli bir yaşa kadardır.Hiç biri , bir hayvandan daha masum değildir.

TÜM YORUMLARI OKU (6)