Hayvan Hakları Mitingi'ne Katılan Rapçi Norm Ender Sokak Hayvanlarının Toplatılmasına Tepki Gösterdi!

Ünlü rapçi Norm Ender, İstanbul'da gerçekleştirilen Hayvan Hakları Mitingi'nde sahneye çıktı. Ender, sokak hayvanlarının toplatılması hakkında yürürlüğe giren yasayı eleştirerek; Parla şarkısını patili dostlarımız için söyledi.

Norm Ender, uzun yıllardan beri rap müziğine emek veren şarkıcılarımızdan. Kendisi 2017 yılında çıkarttığı Kaktüs isimli şarkısıyla popülerliği elde etmeyi başarmıştı hatırlarsınız.

Ünlü rapçi geçtiğimiz yıl, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı için 'Parla' isimli bir marş yazıp bestelemişti. Ender'in Parla'sı dinleyenler tarafından olumlu geri dönüt alarak oldukça beğenilmişti.

Toplumsal konulara duyarla yaklaştığını yazdığı marşla da belli eden rapçi, İstanbul'da gerçekleştirilen Hayvan Hakları Mitingi'nde sahne aldı. Ender, sokak hayvanlarının toplatılması yasasına tepki gösterdi.

Ünlü isim bu mitingde, ''Katliam yasasına tabii ki hayır diyoruz. Onun için buradayız.'' diyerek sokak hayvanlarının toplatılması ve uyutulmasına ilişkin yasayı desteklemediğini göstermiş oldu.

O anlar bu şekilde görüntülendi👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Şarkıcı Selda Bağcan Konserinde Sokak Hayvanlarını Unutmadı, Yasayı Geri Çekin Çağrısında Bulundu!
Kim Kime Özeniyor Biz Çözemedik: Şevval Şahin'in Şeyma Subaşı'nı Aratmayan Paylaşımı
Kocasını Övdü, Diğerlerini Gömdü: Seda Sayan'dan ''Uyuyan Adamdan Nefret''li Paylaşım

Popüler İçerikler

Mehmet Ali Erbil'in Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Hakkındaki Yorumları Fena Ayıplandı!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
02.09.2024

peki sayın norm ender, çözümün nedir? Sokaklarda bol bol başıboş köpek mi?

02.09.2024

Yok daha çok katil, daha çok sapık ve daha çok başıboş insan olsun sokaklarda. Hak ettiğimiz bu çünkü o masumiyet bize göre değil. ÇÖZÜM TOPLAYIP ÖLDÜRMEK DİYEN BİR İNSANLA AYNI SOKAKTA BİLE YÜRÜMEK İSTEMEM

02.09.2024

Şunu anladım namaz kılan dindar insanlarda merhamet yok merhamet günahkar diye baktığımız insanlarda var ben namaz kılıyorum bizim daha çok hayvanları korumamız lazım en çok biz eziyet ediyoruz

02.09.2024

bu konu sadece belediye ler ile çözülmez eğer vdevlet bu konuya çare bulamıyorsanız.Yarın bunu çözen ilk belediyeye ödül vermeniz ve adına tescili etmeniz gerekiyor.Siz sadece süslü saraylarda oturup ahkâm kesmekle ülke yönetilir sanıyorsanız.Bunun olmadığını enflasyon ve kaybolan değerlerimizde görürsünüz.Ama lütfen önce At gözlük lerinizi çıkartın olurmu.?! teşekkürler hayvanlara değer veren tüm hayvanlar ( insanlar) esprinin anlamı çok çok büyük.

TÜM YORUMLARI OKU (23)