"Hayvan Gibi Çalıştım" Sözleriyle Viral Olmuştu: 2016 YGS Birincisi Cemre Efe Karakaş Şimdi Ne Yapıyor?

Sizinle burada paylaşmıştık;

YGS Birincisinden Samimi İtiraf: Hayvan Gibi Çalıştım

Mert Yiğit Yıldız isimli bir sosyal medya kullanıcısı, Cemre Efe Karakaş'ın bugün ne yaptığını merak etti ve araştırmaya girişti.

Araştırmalarının sonucunda gencin, çalışmalarının üzerine koyarak devam ettiği ve dünyanın başarılı şirketlerinde kariyer yaptığı ortaya çıktı.

İşte o video;

👇

👇

👇

👇

👇

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Hanımcılık Kazanmış: Mimar Selim Bey 'Sade Olsun' Diyen Amcayı Neden Dinlemediğini Anlattı

👇

Bir Genç Alışveriş Merkezinin Yemek Bölümünde Yarım Bırakılan Yemekleri Yiyip Puan Verdi

👇

Herkesin Anlayabileceği Şekilde Anlatmış: Mısır Taneleri ile Yapılan Bu Ekonomi Yorumu Canınızı Biraz Sıkacak

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
09.08.2024

Biri "yazık, bedava okutup yurtdışına yolluyoruz." yorumu yapmış. Bedava falan okuttuğumuz yok, yazıklık bir durumsa hiç yok. En azından beyin göçü yapan insanlar açısından yok. Sınavlarda derece yapan insanların aileleri bu ülkenin "vergi mükellefleri", büyük ihtimalle birçoğu da işçi ya da memur çocuğudur. Vergileri silinen, bu ülkenin kaymağını sıyırıp cefasından bihaber olan kitlenin çocuğu daha üniversiteye hatta belki liseye başlamadan ülkeyi terk ediyor. Kendini babalarının haram karışmış parasıyla değil kendi alnının teriyle yetiştirmiş herkes iyi şartlarda yaşamayı hakeder. Vatandaşın zehir gibi çocukları bizim koruyamadığımız milli iradeyi, içine tükürülmüş memleketi kurtarmak zorunda değil. Yorumu yapan kişi belli ki hala yurt sınırları içinde yaşıyor, madem öyle kendi koysun elini taşın altına.

11.08.2024

Nasıl yok ya. Ülkede herkes üniversite okuyabiliyor mu. Diğer taraftan bu şekilde zeki çalışkan çocuklar bir nevi cevher. En kaliteli insanlarını yurtdışına gönderirsen en fazla yerinde sayarsin. Ben şahsen küçük yaşlarda okul zamanında dahi sanayide çalışmış olmama rağmen kendimi aldığım üniversite eğitimi karşılığı olarak borçlu hissettim. Benim bu devlete aldığım eğitim alanında hizmet etmem gerekiyor dedim. Şartlar ne olursa olsun sorumluluk sahibi olmak lazım.

Kısaca hayvan gibi çalışıp yabancı dil öğrenip ekmek kazandırabilecek işte çalışmak için yıllarınızı harcarsanız kalan ömrünüzde İngiltere,Norveç gibi ülkelerde çocuklarınıza refah içinde bir yaşam sunabilirsiniz ama kaçımız bunu yapıyoruz kazık gibi çakılmışız Anadoluya.

11.08.2024

Şuan Norveç e yerleşecek donanımlı insan seviyesinde olursan Anadolu da daha yüksek refah seviyesinde yaşarsın. Norvecte uçan araba, herkesin başında her işini gören bir robot mu var.

09.08.2024

Helal!

TÜM YORUMLARI OKU (11)