Hayrettin Açıklıyor: Türkiye'de Yapılamayacak 7 Şey

Hayrettin Amerika'da olan ve Türkiye'de yapılamayan şeyleri bizler için araştırdı. Bakalım Türkiye'de yapılmayacak 7 şey ne?

Popüler İçerikler

Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Modanın Yeni ve İlginç Trendi: 'Altına Çiş Yapmış' Temalı Kot Pantolon!
YORUMLAR
20.04.2016

Bi kere adamlarda o kadar çok ırk, din, ideoloji bir arada olmasına rağmen kardeş gibi yaşayabiliyorlar ve en önemlisi onları ırk, din, cinsiyet ve ideolojileri yüzünden ayrıştıran siyasileri yok. Tüm bunlar bir yana, ülkede bir şeyler kötüye gidince siyasileri inatla koltuklarında oturmaya devam etmiyorlar. Direk istifalarını veriyorlar. Yani onlar gibi olabilmemiz için demeyeyim de, yeniden Atatürk Türkiyesi olabilmemiz için daha çok fırın ekmek yememiz lazım.

21.04.2016

Yani Atatürk Türkiyesin'de de ırk, din, ideoloji ve cinsiyet ayrımı yoktu demek istiyorum. Yani şu an Türkiye'de ırk, din, ideoloji ve cinsiyet ayrımı varken Amerika'da yok diyorum. Yani bugünün Türkiye Cumhuriyeti yöneticileri ve siyasileri Atatürk Türkiyesin'de ki gibi, yada bugünden örnek verecek olursak Amerika gibi vatandaşlarına hoşgörü göstermiyor demek istiyorum. Ayrımcılık yapıyor demek istiyorum. Daha fazla açmamı ister misin kardeş?

20.04.2016

Ben videodan şunu gördüm ki ülkemiz bizi bir güzel s...yor

20.04.2016

seviyor diyecekti diyemedi zaar :(

20.04.2016

God bless America :P

TÜM YORUMLARI OKU (17)