Hayko Cepkin, Ülkemizde Yaşananlarla İlgili Çok Konuşulan Tweet'iyle Yüzümüzde Resmen Tokat Etkisi Yarattı

Üzüntü, öfke, şaşkınlık; tüm bu duyguları bir arada yaşıyoruz. O kadar büyük bir yıkım yaşadık ki, bunu anlatabilecek bir kelimemiz bile yok. İnsanlarımız öldü, milyonlarca insanımız evsiz kaldı ve sevdiklerinin cansız bedenlerine ulaşabilmek için bile dua eder hâle geldi.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de bu süreçte yaşananlar, gözümüzle gördüğümüz onca şey... Öfkelenmemek, 'Neden?' diye sormamak mümkün değil. Hayko Cepkin öyle bir tweet attı ki, yüzümüzde sert bir tokat etkisi yarattı...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler birçok ilimizi etkiledi ve telafisi çok zor bir yıkım yaşadık. Deprem değil, bina öldürür cümlesini kanıtlarcasına bazı binalar sapasağlam ayakta kalırken binlerce bina yıkılıp kaldı.

Ölen kızının elini bırakmayan babanın bu fotoğrafı kocaman bir yumru oldu boğazımıza oturdu. İnsanlar bir gecede evsiz yurtsuz kaldı, sevdiklerinin cansız bedenlerini enkaz altından kendi imkânlarıyla çıkaranlar oldu.

Beş gün sonra enkaz altından kurtarılan, iki kardeşini kaybeden ve kesilen ayağını "Anne ayağıma bak" sözleriyle anlatan İrem yüreğimizi yaktı.

Bunca acının üzerine "Neden?" diye bağırma isteği uyandıran vahim olaylara da şahit olduk. Halktan bağış toplayan Kızılay'ın, AHBAP'a depremzedelere bağışlaması için parayla çadır ve gıda sattığını öğrendik.

Bir bir gün yüzüne çıkmaya başlayan gerçeklerle canımız gitgide sıkılmaya, birçok şeyi sorgulamaya başladık tabii. Çok daha öncesinden sorguluyorduk, o ayrı da.

Hayko Cepkin ise yaşananlarla ilgili öyle bir tweet attı ki, o tweet resmen yumru oldu boğazımıza oturdu; tokat oldu yüzümüze çarptı.

"Günaydın. Bakalım bugün ne rezil, ne utanç verici, ne yüz kızartıcı, ne dandik ne yalan, dolan, iflah olmaz, doymak bilmez, sonu gelmez hüsran, azar, haksızlık, iftira, kriz, hayal kırıklığı, vesairenin içinden sıyrılıp, nasıl günü bitirebileceğiz. Herkese başarılar." diyerek uzun zamandır içinde olduğumuz durumu özetledi.

Tabii kendisinin bu tweeti karşısında cevaplar da gecikmedi...

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz ne düşünüyorsunuz?

İlginizi çekebilir:

Armağan Çağlayan, Kızılay'ın AHBAP'a Gıda Satmasıyla İlgili Çok Önemli Bir Detaya Dikkat Çekti
Didem Soydan, AHBAP'a Parayla Çadır Satan Kızılay'a Hayatının Dersini Verdi!

Popüler İçerikler

Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
27.02.2023

Malesef biz buyuz ondan gelişemedik belkide. Günü kurtarıyoruz yarını düşünmüyoruz. bi olay olup arkaya bakınca görüyoruz yanlışları.

27.02.2023

Yine bazi kurumlarin ne oldugunu ögrenmis olduk lakin uyuyan cok güzel parayla hemoglobin icmeye devam etsin bu bunun kafasi, esefle kiniyorum malum güruhu ve kurumunu cadiriniz sizin olsun biz CANLAR verdik topraga...

27.02.2023

Abartma! Diyebilmeyi çok isterdim. 😕

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ