Haydi AHBAP: Sokakta Yaşayan Dostlarımız İçin, Türkiye'nin Dört Bir Yanına #PatiKonutları İnşa Ediliyor!

Haluk Levent’in öncülüğünde Türkiye'nin dört bir tarafına iyilik dağıtan AHBAP şimdi de sokak hayvanları için çalışıyor! Soğuk kış günlerinde evsiz, aç ve soğukta kalan sokak hayvanları için çalışma başlatan AHBAP, Pati Konutları inşa ediyor.

Geri dönüşüm ürünlerinden yapılan Pati Konutları, 11 ve 12 Ocak'ta Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirilecek. Bu Pati Konutları için 1. Etap olacak.

2. Etap ise 22 ve 23 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek.

AHBAP'ların sevgisi ve özeni sayesinde yeniden şekillenen atık malzemelerden oluşan Pati Konutları sayesinde, sokak hayvanları için büyük bir adım atılmış olacak.

Sokak hayvanları için soğuk havaların ve yağışların dondurucu etkisinden korumak adına yapılan girişimin tanıtım videosu, Twitter'da kısa sürede viral oldu. İşte o video:

Kaynak: AHBAP Platformu

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
YORUMLAR
12.01.2020

ben işyerinde yol üzerine koymak için geçen sene kaç tane mama kabı yaptırdım ilçe yolu birde hepsini çaldılar. en son bir pazarcı pazar tezgahı yapmış birde ben yaptım diye itiraz ediyor. valla bu ülkede iyilik yapmaya bile yılıyor insan

12.01.2020

allah belalarını versin onların ya yazık bu hayvancıklarımıza

13.01.2020

bence her okulda hayvan sevgisi aşılanmalı ağaç yaş iken eğilir. her okulun evcil hayvanları olmalı bahçesinde küçük bir hayvan parkı ya da kulübesi olmalı, çok zor değil her mahallede sokak kedisi köpeği var ki bir okul için o hayvanların aşıları ve yiyecek iht. çok masraf olmayacaktır eminim.

13.01.2020

kapımın önüne su için plastik kap koyuyorum alıyorlar, mama için demir tas koyuyorum hurdacı alıyor, tente altına eski battaniye vb. koyuyorum, yoldan geçenler çöp diye atıyor. Hatırlıyorum böyle evleride çalıyorlardı, düşünce güzel fakat bizim insanımıza bunu aşılamak zor.

TÜM YORUMLARI OKU (14)