Hayatlarında Yer Aldıkları İnsanlara Her Gün İllallah Ettiren Toksik İnsanların Göze Çarpan Özellikleri

1. Karşılarındakini ağlatmak için sivri dillerini kullanırlar:

İllet insanlar, karşılarındaki insana suçluluk duygusu yaşatıp olan biten her şeyin sebebi sizmişsiniz gibi göstermek için ellerinden geleni yaparlar. Nereden de bu insanları tanıdım dedirtecek derecede masum insanların üstüne giderler ve hatta takma isim bile takarlar. Çok zeki olduğunuz halde aptal veya çok güzel olduğunuz halde çirkin olabilirsiniz.

2. Kendi eksikliklerini size karşı kullanırlar:

Etrafınızda olduğu için sinir katsayınızın tavanlara ulaşmasına sebep olan insanlar, konuları sizin eksikliklerinize getirmekte oldukça ustalardır. Örneğin; onlar için bir şey yapmanızı istediklerinde kendinizi yeterli hissetmediğiniz konulardan seçerler ve dikkati sizde toplarlar. Bir anda güvenerek paylaştıklarınız karşınıza geliverir.

3. İlgi meraklısı olurlar:

Onların yerini aldığınızı düşündükleri için kendilerini kaybederler. Bu yüzden de onların yanına gidip ilgi görmeniz için ellerinden geleni yaparlar. Hayatınızda olmalarını istediğiniz sürece de bu durumu kabullenmiş olursunuz.

4. Yaptıkları hataları üstünüze atarlar:

Gıcık insanlar, çoğu şeyi çarpıtmayı severler ve bunu siz farkında olmadan yaparlar. Yaptıkları hataları siz yapmışsınız gibi davranırlar ve dünyadaki en kötü insanmışsınız gibi hissetmenize sebep olurlar.

5. Sizleri himaye altına almaya çalışırlar:

Kendi hayatınızı kontrol etmeniz yerine sizi ellerinin altında görmek isterler bu yüzden de çoğu durumunda ipleri ellerine almak illet insanlar için oldukça önemlidir. Sizi, çıkmaza girdiğiniz durumların içine sokarlar.

6. Kontrol edemediğiniz şeylerden dolayı da sizi suçlarlar:

Sizlerin değiştiremeyeceği durumlarda bile suç sizin olur ve bu da zaten varlıklarından buramıza kadar gelen insanların en iyi yaptığı şeylerden bir tanesidir. Bu durumda ya ipleri tamamen koparırsınız ya da mecburen durumu kabullenirsiniz. Maalesef arası yoktur.

7. Kişiliğinizi sorgulamanıza sebep olurlar:

Düşüncelerinizin doğru olduğunu veya haklı olduğunuzu düşünmenizi istemezler. Sizlere yalan söyleyerek doğru olmayan şeyleri gözlerinizi boyayarak kendilerince ispatlarlar. Kendiniz hakkında kafanız karıştıkça üstünüzde hakimiyet kurarlar ve hayatınıza daha çok karışmaya başlarlar.

8. Sizi seviyormuş gibi yapıp giderler ve siz de dut yemiş bülbül gibi bakakalırsınız:

Bu tarz insanlar, başta sizi seviyormuş gibi yapıp siz onları hayatınıza aldıktan sonra birden uzaklaşırlar. Siz de bu durumda birden olan bitene anlam veremeyip üstlerine giderek egolarını tatmin etmiş olursunuz.

9. Sınırlarınızı test ederler ve buna saygı göstermezler:

Sürekli hayatınızda çizdiğiniz sınırlara karşı hareket ederler ve bu konuyu takmazlar bile... Buna izin verdiğiniz takdirde ardı arkası kesilmez bir durum oluşur. En sonunda ise yaptıkları şeyi düşünmeden direkt pat diye uygularlar.

10. Söylediğiniz her şeyi farklı bir noktaya çekerler:

Onların yanında yaptığınız veya söylediğiniz her şey dönüp dolaşıp sizin aleyhinize kullanılır. Örneğin; o kişileri ziyaret edebileceğinizi söylediğinizde kesin konuşmuşsunuz gibi davranıp suçluluk duymanıza sebep olurlar. Bu durumları sineye çekmemeniz ve hayatınızda bu tarz durumların yaşanmasına izin vermemeniz gerekir.

11. Bazen de alttan alttan tehdit oluştururlar:

Bunca olumsuz yönden bahsettikten sonra kötü olarak tanımlayabileceğimiz bu insanlar, her zaman direkt olarak tehdit oluşturmazlar fakat bunu yavaş yavaş işlerler. Örneğin; canınızı dişinize takarak çalıştığınız işte patronunuzla arkadaş olan bu kişiler işinizi kaybetmenizin ne kadar kötü olabileceği hakkında imalı bir şekilde konuşurlar.

12. Sinir olacağınızı bile bile şakalar yaparlar:

Sinir bozucu insanlar, sizi kızdıran şeylerle ilgili saçma sapan konuşup moralinizin bozulmasına sebep olurlar. Daha sonrasında da bunun şaka olduğunu söylerler. Fakat aslında, içten içe bilerek yapılan bir harekettir ve oyuncak olmadığınızı farkına vararak hareket etmeniz gerekir.

Sizin gözünüze çarpan başka hareketler var mı? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Cübbeli Ahmet Hoca Kalp Krizi Geçirdi: Hastaneye Kaldırılan Cübbeli Ahmet Hoca’ya Anjiyo Yapılacak!
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
YORUMLAR
11.12.2019

Çözümü gayet basit, hayatınıza böyle insanları almayın, almışsanız da yol verin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ