Hayatları Göründüğü Gibi Değilmiş! Hepimizin Yakından Takip Ettiği Ünlülerin Sahip Oldukları Psikolojik Rahatsızlıklar

Hiç kimsenin hayatı göründüğü gibi olmuyor...

1. Münir Özkul

Türk tiyatro ve sinema dünyasının usta ismi Münir Özkul'un, bir dönem şizofreni ile mücadele ettiği söyleniyor. “Akıl hastaneleri en özgür olduğum, her şeyi objektif görebildiğim tek yerdir.' diyen Özkul, hayatının inişli çıkışlı tüm dönemlerinde kendisiyle barışık olmayı başarmış...

2. Sezen Aksu

Türk müziğinin 'Minik Serçe'si Sezen Aksu, uzun yıllardır panik atakla mücadele ediyor. Sanatçının uzun zamandır tedavi gördüğü biliniyor.

3. Arda Kural

Bir dönem hepimizin ekranlarda gördüğü Arda Kural da psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle çok zor günler geçiren ünlülerden. Kural'ın uzun yıllardır 'şizofreni' tedavisi gördüğü biliniyor.

4. Nurseli İdiz

Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Nurseli İdiz ise 'bipolar bozukluk' ile mücadele ediyor. Bir dönem alkol bağımlısı olduğu iddialarını yalanlayan İdiz, bağımlı değil; 'manik depresif' olduğunu söylemişti.

5. Onur Büyüktopçu

Ekranların sevilen isimlerinden olan Onur Büyüktopçu da 'panik atak' ile mücadele etmiş isimlerden. Neyse ki kendisi bu mücadelesinden galip çıkmış ve panik atağı yenmeyi başarmış.

6. Yeşim Salkım

Yeşim Salkım ise bir dönem ağır depresyon geçirmiş. Salkım o günler için, 'Depresyondaydım. Doğruyu göremiyordum. O dönemi yaşanmamış sayıyorum.' açıklamasında bulunmuştu.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
20.09.2019

Arda Kural. Zamanın ikonuyken ergenlerin geyik malzemesi olan Arda Kural. Acıyı çeken bilir, gerisi boş. Allah, hepsine şifalar versin.

20.09.2019

Neyse biz gariban fakirlere çok nadir uğrayan hastalıklar.

24.09.2019

psikaytriye gidersen sende de en az 1i çıkar merak etme :)

20.09.2019

1 sevgiyle anıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (9)