Hayatını Prensesler Gibi Yaşayan, Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın Kıskanılan Minik Kızı: Melisa

Kimisi kıskanıyor, kimisi de bu yaşında bu kadar sosyal medyanın içerisinde olmasını doğru bulmuyor... Ancak şu da bir gerçek ki hayatını prensesler gibi yaşıyor! İşte Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın minik kızları Melisa!

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
10.05.2017

Aslında iç yüzü hiç de böyle değil. Annesi ilgisiz ve cahil bir insan. Çocuk 4 yaşında ama hala bebek gibi emzik kullanıyor, şeyma bunu onu susturmak için kullandığını söylemişti. Ve çocuk tablet oynarken yemek yediği için çiğneme becerisi gelişmemiş yediklerini ağzında biriktiriyor. Dişleri, emziği bırakmadığını için çok kötü ve konuşmasını da etkiliyor. Ailesinin ahlak sorunu ve sorumsuzluğuna değinmedim bile. Ki şeyma nın babası, kızı evli adamla gezerken, facebook ta acun ılıcalı'nın fan sayfasını beğenecek kadar gözünü para bürümüş bir baba. Böyle bi babadan sonra kızı ne yapsa yeri gibi sanki. Şeyma erken anne olmanın mükemmel olduğunu ve arkadaşlarının geç bile kaldığını söylemesine rağmen melisa ya sürekli bakıcısı bakıyor. Ben bu tatlı ve ailesinden akıllı çocuklara üzülüyorum. Çocukların geleceğini düşünmenin paradan ibaret olduğunu sanan at gözlüklü bilinçsiz aileler.. Keşke herkes anne baba olmasa. Belli bi psikolojik testten geçilse.. Aile olmanın eğitimi verilse..

Pasif Kullanıcı
10.05.2017

onedip, takip etmediğimiz bir insanı bizi cezalandırır gibi dolaylı yoldan takip ettirme çabanı gerçekten taktir ediyorum. allah belanı versin..

10.05.2017

vay be... goruyomusun kadini iyi yere kapak atti simdi de oranin kaymagini yigiyor ve bunu goren genc kizlarimiz bunlari feyz alarak o.luk meslegini nirvanaya tasiyor.....! ben ise bir kadinin kendi ayaklarinin uzerine basan, ozgurce dusuncelerini soyleyebilmesini isterdim. simdi bakiyom da sirf para icin kişiligini satiyorlar. su kizlarimiza bak yazik ya vallaha yazik

TÜM YORUMLARI OKU (43)