Hayatını Kaybeden Yılmaz Atadeniz'in Kızı Zafer Algöz'ün Paylaşımına Tepki Gösterdi

13 Aralık günü hayatını kaybeden usta yönetmen Yılmaz Atadeniz'in vefat haberini Twitter üzerinden paylaşan Zafer Algöz'e tepki geldi. Yılmaz Atadeniz'in kızı Işık Atadeniz açıklama yaptı.

Kaynak: https://www.birsenaltuntas.com

Yeşilçam'ın önemli filmlerine yönetmenlik yapmış olan yönetmen senarist Yılmaz Atadeniz 91 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Atadeniz, birçok usta oyuncunun rol aldığı 100'den fazla filmin yönetmenliğini ve 33 filmin de senaristliğini yapmıştır.

'Çirkin Kral' filmi ile ünlenen usta yönetmen kariyeri boyunca birçok ödül aldı.

Atadeniz, Bebek Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda defnedildi. Vefat haberini Twitter üzerinden paylaşan Zafer Algöz'e Atadeniz'in akrabalarından tepki geldi.

Zafer Algöz, Twitter hesabında "Yeşilçamın enteresan filmlere imza atan yönetmeni #yılmazatadeniz ağabeyimizi kaybettik. Allah rahmet eylesin.🙏" yazarak paylaştı.

twitter.com

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine gör; Atadeniz'in kızı Işık Atadeniz babasının filmleri için Algöz'ün 'enteresan' sözünü kullanmasından rahatsız oldu.

Işık Atadeniz, Algöz'ü kınadığını söyleyerek tiyatral altyapısına rağmen talihsiz ve cahilce bir açıklama yaptığını düşündüğünü söyledi.

'Bu sözlerini tiyatro altyapılı ve vizyonlu bir sanatçıya yakıştıramadığım gibi son derece talihsiz ve cahilce bir açıklama yapmış. Çok üzücü, kendilerini kınıyorum. Yılmaz Atadeniz gibi sinemaya değerli eserler üretmiş, senelerce emek vermiş bir yönetmene bu yakıştırmayı yapmamalıydı.'

Bu içerikler de ilginizi çekebilir...

İrem Derici'den Reynmen ve Demet Akalın'la Yaşadığı Polemik Hakkında Açıklamalar
Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya Sert Sözler: "50 Yıldır Televizyon Starıyım, Ne Kanalım Ne Uçağım Var"
Berfu Yenenler'in 'Ayağını Kaydıracaklarım' Listesine Enis Arıkan'dan 'Berbat Bir Kız Bu!' Yorumu Geldi

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
YORUMLAR
17.12.2023

Abi neye tepki göstereceğinizi şaşırdınız. Adamın enteresan vurgusu filmileri kötü anlamında olmadığını anlamak için profesör olmaya gerek yok. Sıradışı demek istemiş işte tepki gösterecek ne var bunda

17.12.2023

Enteresan kelimesi ilginc, siradisi anlamlarinda kullanilir. Leblebiden nem kapma durumu bu, acili evlat yanlis anlamis belki.

17.12.2023

Allah aşkına google'da arayın bakın filmlere, bence enteresan biraz hafif bile kalmış ..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ