Hayatına Son Veren Fenomen Kübra Aykut’un Babası Hakkındaki Son Sözleri Sizleri Çok Ağlatacak!

Yaşadığı binanın 5. katından atlayarak hayatına son verdiği konuşulan TikTok fenomeni Kübra Aykut'un babası hakkında konuştuğu bir video ortaya çıktı. Baba sevgisi eksikliğini anlatırken sesi titreyen gözü yaşlı fenomenin son sözleri adeta yürek sızlatı.

"Kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine düğün yapan Tiktok fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı dairenin 5'inci katından atlayarak hayatına son verdi.

Durumun site güvenliği tarafından polise bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, olay yeri inceleme ve sağlık ekibi sevk edildi. Vefat eden fenomenin evinde bulunan "Özür dilerim" yazılı veda mektubu da boğazları düğümledi.

İntihar etmeden yaklaşık 5 saat önce evini temizlerken video çekip paylaşan fenomenin ölüm haberi sosyal medyayı da çalkaladı.

Her geçen saat yeni bir paylaşım ve bilginin ortaya çıktığı Kübrasal'ın katıldığı programdan bir kesit ortaya çıktı.

Gözleri dolu şekilde, babasının yapı gereği sevgisini belli edebilen bir insan olmadığını belirten Kübra Aykut "Bir kere kucağına alıp, 'Güzel kızım' deyip, saçımı okşamışlığı var mıdır bilmiyorum. Yoktur... Ben babasına aşık bir kızım. Sanırım bunun eksikliğinden dolayı küçücük bir sevgi kırıntısı gördüğüm zaman peşinden gidiyorum" diyerek hepimizin yüreğini bir kez daha sızlattı.

O anları buradan izleyebilirsiniz...

İlginizi Çekebilir

Fenomen Kübra Aykut Neden Hayatına Son Verdi? Teyzesinin 'Sevgili' Açıklaması Kafa Karıştırdı!
5. Kattan Atlayarak Hayatına Son Verdiği Öne Sürülen Fenomen Kübra Aykut'un Arkadaşından Gözyaşlı Açıklama
Hayatını Kaybeden Fenomen Kübra Aykut'un Dilan ve Engin Polat'ın Avukatıyla Sevgili Olduğu İddia Edildi!

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek
YORUMLAR
25.09.2024

Anlatsak babamızı bizde ağlatırız fenomen değiliz diye mi görmezden geldiniz

25.09.2024

anlatabilirsin ben dinlerim

25.09.2024

Bunu paylaşmaktaki amaç ne? Babasının görüp ne kadar üzülebileceğini düşünemiyor musunuz? Prim kasıcaz diye yapmadığınız yok. Bomboş bir platform oldu burası iyice.

25.09.2024

üzülsün.

Bizi de babamız sevmedi hatta babamız kendisi dışında kimseyi sevemiyor babamıza sen çok haklısın sen en haklısın desek bile kurtulamıyoruz onu övdüğümüz için daha da şımarıp daha korkunç bir hal alıyor…Vardır kızın bir sebebi…

25.09.2024

BURDA BİR GENÇ KIZIN ÇARESİZLİĞİ HİÇ KİMSEDEN YARDIM GÖRMÜYOR VE İNTİHAR EDİYOR BİR İNSAN YA BU YAZIK 1 TANE PSİKOLOG YOKMU BU ÜLKEDE YA YARDIM EDECEK YAZIKLAR OLSUN BU İNSAN KURTULABİLİRDİ.

TÜM YORUMLARI OKU (12)