Hayatına Giren 4 Erkek Tarafından Fuhuşa Zorlandığını Söyleyen Kadriye Göktaş ve Çocuklarının Ziyan Edilen Hayatı

Son 1 yıldır çocuklarını göremeyen ve eşi Kadriye Göktaş ile 10 yıldır ayrı yaşayan Tahsin Göktaş'ın Esra Erol'a başvurmasıyla hayretlere düşeceğiniz bir hikaye ortaya çıktı.

Olay biraz kafanızı karıştırabilir. En sade haliyle sizlere anlatmaya çalışacağız. Öncelikle Tahsin bey, ayrı yaşadığı Kadriye Göktaş'ın para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu ve buna 16 yaşındaki kızlarını da zorladığını iddia etti.

Bu iddiaları yalanlayan Kadriye Göktaş'ın da Tahsin Göktaş'ı terk ettikten sonra 9 yıl boyunca hurdacı Mustafa isimli biriyle yaşadığı ortaya çıktı. Hurdacı Mustafa ile yaşarken de fuhuş yapmaya devam etmiş.

Bu sırada Kadriye ve Tahsin'in 2 kız çocuğu da Mustafa'nın arkadaşı Erol'un evinde kalıyormuş. Çocuklara eşiyle birlikte para karşılığı 5 sene boyunca bakmış.

Hurdacı Mustafa'nın ölümünden sonra da son 1 yıldır Bayram isimli sevgilisiyle kalıyormuş. İşler de burada ilginçleşmeye başlıyor.

Bu Bayram isimli şahısla aynı evde yaşarken de para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya devam eden Kadriye, Bayram'ın arkadaşı Özkan'la da tehdit edilerek birliktelik yaşamış.

Kadriye Göktaş, kendisini tehdit eden Özkan'ın şu an 16 yaşında olan kızını istismar ettiğini söyledi ve hatta Özkan'ı şikayet bile etmiş.

Bir diğer iddiaya göre de bu çocuk 12 yaşından beri başka erkekler tarafından istismar ediliyormuş ve Esra Erol'un söylediğine göre de birçok kişi bunu doğrulamış.

Çocuklara para karşılığı bakan Erol'un da Kadriye ve Tahsin'in 16 yaşındaki kızlarıyla bir arkadaşının para karşılığı birlikte olduğunu bildiğini ve buna rağmen hiçbir şey yapmadığı da söylendi.

Çocuklara bakan Erol'un para karşılığı da olsa hiç tanımadığı iki insanın çocuklarına neden baktığı soru işaretlerine de neden oldu. Canlı yayında da Erol zaten gözaltına alındı. Yakında nedeni de ortaya çıkar.

Kadriye Göktaş'ın beyanına göre ilk önce eşi Tahsin, daha sonra hurdacı Mustafa ve Erol, ardından da Bayram ve Özkan tarafından yıllarca mağdur edilmiş. Yani ortada 5 erkek tarafından hayatı mahvedilen bir kadın ve 2 kız çocuğu var.

Çocuklar yayından sonra sosyal hizmet görevlileri tarafından koruma altına alındı. 

Bakalım daha neler ortaya çıkacak? Gelişmeleri aktaracağız. Yorumlarda buluşalım!

Kaynak: Esra Erol'da

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
YORUMLAR
14.10.2019

Bu kadın mağdur edilmemiş kardeşim yayını izledim aq kevaşesi 12 yaşından beri kızını pazarlamış.kimseyi şikayet ettiği falan yok,yayında şikayet etti orospu

14.10.2019

sonra diyorsunuz neden cinsiyetçi yaklaşıyorsun siz hiç penis uğruna böyle savrulan bir hayat gördünüz mü?

14.10.2019

erkek egemen bir dünyada bedeni ile ruhu ile mütemadiyen çekiştirilen, hırpalanan, ezilen, aşağılanan kadın... bütün bunlar yetmez bir de dinlerin kimi zaman örtük, kimi zaman açık bir şekilde erkekten geride olduğunu eşit olamayacaklarını(!) söylediği; bu dünyada utanılacak bir varlık(!) ahirette(!) çoğu cehennemlik olacak olan bir varlık olan kadın( cehennemde yanacakların çoğu kadındır, beyanlı bir hadis var... daha neler var neler...)... bir gün o rezil kültür,o rezil inançlar, o iğrenç karakterler var ya, işte bir gün hepsi gerçek ilahi adalet önünde hesap verecekler. ama vicdanı olanlara sesleniyorum: o gün gelmeden önce sizler de önce kendi ailenizden olan kadınların sonra olabildiğiniz kadar bütün kadınların yanında olun.

TÜM YORUMLARI OKU (6)