'Hayatımın En İyi Tatili' Diyerek Suriye Gezisinden Görüntüler Paylaşan Turistin Viral Olan Paylaşımı

Hamzeh isimli bir TikTok kullanıcısı, 'Hayatımın en iyi tatili' diyerek Suriye tatilinden görüntüler paylaştı. Son günlerde çok sık konuşulan Suriyelilerin gönderilmesi konusu ile birlikte Suriye'de tatil yapan bir turistin paylaşımı ise sosyal medyada çokça konuşuldu.

10 yıldan fazla bir süre önce iç savaş çıkan ve milyonlarca insanın Türkiye'ye sığındığı Suriye'de tatil yapan bir kişinin gezip gördüğü yerleri paylaşıp, 'Hayatımın en güzel tatili' demesi sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

İşte o görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Çok Konuşulacak Sahne: Kiliseden Rahatsız Olan Pembe’ye Papazdan Ders Gibi Yanıt
Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
YORUMLAR
22.06.2023

Bütün pisliği bize doldurdular suriye oldu avrupa iyi mi.

22.06.2023

Hehehe, şimdi ex- Suriyeli, neo Türkler, geri dönmek için kaçak yollarla mülteci olmaya çalışırlarmış. Bir baktım da, biz Suriye'ye "bak salarım bunları" deyip tehtit edebiliriz. Hadi hadi Erdoğan, yine kazanç kapısı/ koz buldun haa. Ulan yine mi 4 ayak ya....

22.06.2023

Vatansız yapıp Arapsız yapamayan mankurtlar, bir şeyleri anlama eşiğini çoktan geçti.

22.06.2023

Çıldırmak işten değil arkadaş sabahtan beri Türkiye ile ilgili her postun altında Arap Pakistanlı Afgan vs. var. Biri şarkının altına Türkiye'yi işgale giderken dinlediğim şarkı yazmış, Diğeri Türkçe diye bir dil yok bu uydurma bir dil yazmış bunlarla kapışmaktan sinirlerim bozuldu. Burada daha ilginç olan bunlar okurken ülkede milliyetçi geçinenler de ya ölü taklidi yapıyor ya da bunlara bizim kızlarda öyle giyinmesin bakacak tabi adamlar gibi yorumlar yapıyorlar adamlar neredeyse Türk kızlarını taciz eden işgalcileri ayakta alkışlayacak. Gerçi artık Türkiye'de milliyetçilik diye bir kavram yok Türk tipi ümmetçilik var. Eskiden bu ülkede sağ sol ayrımı olsa da konu memleket olunca herkes tek yumruk olur falan derdik demek ki öyle olmuyormuş bunu anladık, Karadeniz örneği ortada parayı görünce parsel parsel sattılar memleketi artık "Karabistan" oldu Karadeniz.

TÜM YORUMLARI OKU (16)