Hayat Tavsiyesi Veren Duygu Özaslan'ın, 'İyi ki Okulu Bırakmışım, Yine Olsa Yine Bırakırım' Sözleri Tepki Çekti

Kendisi birtakım hayat tavsiyelerinde bulunmuş...

YouTube'da çektiği makyaj videoları ile adını duyuran Duygu Özaslan'ı uzun uzun anlatmaya lüzum yok, hepimiz aşinayız kendisine.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Duygu, dün bir tweet attı!

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı okurken okulu yarım bırakan ve YouTuber'lığa atılan Duygu'nun bu tweeti ve hayat tavsiyesi, sosyal medya halkının sinirine dokundu birazcık.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Değerli tavsiyelerin için teşekkürler Duygu! 😂

Siz ne diyorsunuz?

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
21.06.2020

Evet, herkes öğretmenliği tıbbı ne bileyim mühendisliği bıraksın. Hepimiz ruj markası falan tanıtııyoruz. Ruj markası tanıtamayan ne bileyim yemek yaparken yumurtanın ne olduğunu bilmediğini falan söylesin. Camideki sevgili imamlar en sevdiği seccade markasını tanıtsın. Hayır hiçbir şey tanıtamıyorsanız da artık öyümcekk koyktunmu falan diyo..

21.06.2020

bu iyiydi :)

21.06.2020

İsmi duyulmamış bir apartmandan bozma üniversiteye gideceğinize gidin tesisatçılık elektirikcilik araba tamirciliği filan öğrenin.daha mutlu olursunuz

21.06.2020

Kesinlikle 👍🏼

21.06.2020

22 yaşınıza kadar eşekler gibi okuyup da ilkokul mezunu patronunuzdan azar yiyince anlıyorsunuz aslında ne kadar haklı olduğunu :( lisede aklı biraz kıt bir arkadaş vardı okuyamadı, bir yerde bir zaanat öğrendi. Ben üniversitemi bitirdiğim yıl 6 yıllık deneyimi falan vardı (ama sonra okulu da dışarıdan bitirdi edindiği zanaatın üniversitesini de okudu) Ben işsizlikten depresyona girip geceler boyu ağlarken parayı nerede ezeceğini düşünüyordu sanırım :D Şuan istese kendi işini kurar instagram’da falan da satış yapmaya kalksa parayı kırar. Üniversite mezunları işsiz kalıyor arkadaşlar, imkanınız varsa bir yandan zanaat öğrenin devlet desteğiyle falan iş kurun yoksa maaşınız hiçbir şeye yetmez. Hele de TL’nin alım gücü böyle düşerken..

TÜM YORUMLARI OKU (94)