Hayat Devam Ediyor Dizisinde Çocuk Gelini Canlandıran Meltem Miraloğlu, Ailesinden Gizli Kendisinden 48 Yaş Büyük Biriyle Evlenmiş

Hayat Devam Ediyor dizisinde yaşlı biriyle zorla evlendirilen çocuk gelin Hayat'ın hikayesi bir dönem hepimizi etkilemiş, ekran başına kitlemişti.

Hayat'ı canlandıran Meltem Miraloğlu'nu da bu diziyle tanımıştık. Fakat kendisini dizi bittikten sonra ekranlarda pek göremedik.

Evet, bombayı patlatalım. Onur Akay'ın haberine göre 32 yaşındaki Meltem Miraloğlu, 80 yaşında Amerikalı Patrick isimli bir adamla ailesinden gizli evlenmiş.

Kendisinden 48 yaş büyük olan eşi, Meltem Miraloğlu parasız kalınca ilk önce evlat edinmiş ve bu Patrick amca da daha sonra Meltem Miraloğlu'na gönlünü kaptırmış. Önce baba diyormuş yani.

Ayrıca Meltem Miraloğlu 2016 yılında yönetmen Tayfun Aydın ile evlenmiş kısa bir süre sonra da boşanmıştı.

Meltem Miraloğlu'nun eski fotoğraflarına da bi bakalım dedik. Önceki hali ve şimdiki hali arasında dağlar kadar fark olduğunu gördük. Dudaklar epey değişmiş. :)

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Kaynak: OnurAkayMedya

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Fatih Altaylı'dan 'Restoran Boykotu' Tavsiyesi! 'Gerekli Bir Silahtır, Kullanıp Atılacak Bir Şey Değil'
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
YORUMLAR
08.10.2019

Plan belli 3 5 yıl dişini sıkıp abd vatandası olmak ve koca ölünce tüm mirasa konmak. Nokta.

08.10.2019

Merak ettiğim tek şey kızın dudakları.Neden kendini öyle yapmış ki, her fotoda biraz daha büyütmüş sonu tanımlanamayan cisim olmuş :/ Dudaklardan konuya odaklanamadım :)

08.10.2019

öyle bahsediyorsunuz ki sanki 18 yaşında kız çocuğu. herkesin doğrusu hayatı kendine. bana tek garip gelen evlatlık olayı.

TÜM YORUMLARI OKU (53)