Hayaller Başka Bahara: Nintendo ve PlayStation E3 2023'e Katılmıyor

Bu yıl Haziran ayında yapılması planlanan ve dünyanın en büyük oyun fuarlarından birisi olan E3 için üzücü haberler geldi. Söylentilere göre Nintendo ve PlayStation, E3 2023 içerisinde yer almayacak. Yani yeni oyun tanıtımları, farklı konsol ürünleri ve daha fazlası E3'te tanıtılamayacak.

E3 bu yıl Haziran ayında başlayacak.

Yeni oyunların tanıtıldığı ve farklı içeriklerin sunulduğu oyun fuarı E3 2023, bu yıl 13 Haziran ve 16 Haziran arasında gerçekleşecek. Farklı kaynaklardan doğrulanan bilgilere göre Nintendo ve PlayStation bu fuarda yer almayacak.

Tam 4 yıldır fiziksel bir etkinlik yapılmıyor.

E3, geçtiğimiz senelerde fiziksel olarak gerçekleşmemişti. Dijital ortamlarda sergilenen videolar ve yayınlar harici bu ilk fiziksel toplantısı olacak olan E3 2023, en son 2019 senesinde fiziksel olarak bir araya gelmişti. Bu tarihte ise Nintendo, Xbox ve PlayStation gibi markaların oyun tanıtımlarına şahit olmuştuk.

Söylentilere göre bu yıl Nintendo ve PlayStation ortalıklarda yok.

Bunun nedeni ise gösterilmeye hazır bir sunumun yer almamasından kaynaklanıyor olabilir. Özellikle Nintendo tarafında hazır bir sunum ve oyun tanıtımı yer almadığına dair güçlü kaynaklar bulunuyor. Ayrıca bir diğer iddiaya göre bu seneki etkinliğe Microfost'un da katılmayacağı yönünde. Bunun nedeni Xbox'ın kendi sunumunu planladığı ve oyuncular ile tamamen kendi arasında bir bağ kurmak istediğinden kaynaklanıyor.

Peki E3 2023'te hangi firmalar yer alacak?

Bu soruyu şu an cevaplamak biraz zor. Ancak bir değişiklik olmadığı takdirde Electronic Arts, Ubisoft, Paradox Interactive, Sega, Capcom ve daha birçok bilindik firma bu seneki etkinliğe katılmayı planlıyor.

İlginizi Çekebilir

Oyun Oynayan Balıklar Sahiplerinin Kredi Kartını Kullanıp Eşya Aldılar
Sony Türkiye'den Çekildi mi? İşte İddialar ve İlk Bilgiler
Sırra Kadem Basan The Day Before İçin Yeni Açıklamalar Var: Geliştirici Ekip Sessizliğini Bozdu

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!