Hayal Gücü Gerçek Oldu: 11 Yaşındaki Kızın Çizdiği Park Taslağı Belediye Tarafından Hayata Geçirildi

Rosili Olson isimli 11 yaşındaki bir kızın çizdiği park taslağı hayata geçirildi. Amerika Birleşik Devletleri'nin Utah eyaletinde hayata geçirilen projenin masrafları belediye tarafından üstlenildi. Uzun süredir park yapmayı isteyen belediye çareyi küçük kızın taslağını hayata geçirmekte buldu.

Bazen soyut sanat, tek bir projeyle gerçek hayata geçirilebilir. Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Utah eyaletinde tam olarak bu durum gerçekleşti.

11 yaşındaki Rosili Olson isimli bir kız, kız kardeşlerinin oyun oynayıp vakit geçirebileceği bir park istiyordu. Bu yüzden aldı eline kalemi, hayalindeki o güvenli parkı resmetti. Sonrasında bunu belediyenin ilgili departmanına ulaştırdı.

Bicentennial Park adı verilen yer inşa edilirken Rosili'nin taslağına aynen sadık kalındı. Bükümlü kaydırak da dahil olmak üzere taslaktaki birçok element hiç dokunulmadan hayata geçirildi.

Yeni bir park için aslında bütçelerinin olduğunu fakat bir taslakları olmadığını dile getiren belediye yetkilileri, çareyi Rosili'nin taslağında bulmuş anlayacağınız. Rosili'nin çabasıyla birlikte belediyenin bütçesi birleşince ortaya böyle tatlı bir proje çıkmış.

Rosili, inşaat sürecinde renk seçimlerine kadar birçok alanda yer aldı. Resmi olarak 24 Eylül'de açılan parkın kurdele kesme törenine de katıldı.

Rosili, açılış konuşmasında katılımcılara 'Burası, hayal ettiğimden çok daha güzel. Gerçekten harika!' şeklinde duygularını ifade etti.

İlginizi çekebilir:

Kız Neşesinin Ne Olduğu Görsellerle Anlatan Kişiler Hem Güldürdü Hem Düşündürdü
Haberi Olmadan Koltuğu Değiştirilen Ünlü Oyuncu Ata Demirer, Havayolu Çalışanlarına İsyan Etti
Erkekler Hakkında Linç Edilebilecek Fikirlerini Hiç Çekinmeden Büyük Bir Cesaretle Söyleyen Kişiler

Popüler İçerikler

Yenidoğan Çetesi Mağduru Annenin Kan Donduran Sözleri: “Bebeklerin Çığlıklarını Unutamıyorum”
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Ölüm Haberinin Ardından Gülse Birsel'den Paylaşım Geldi!
Yeşim Salkım, Vural Çelik'in Ölümünün Ardından İğneyi Televizyon Sektörüne Batırdı!
YORUMLAR
20.10.2024

Bizde böyle belediye ve çocuk nesli nerdeeee araki bulasın

20.10.2024

bizdede çocuk vardır ama, onu dinleyen önem veren gerçekleştirmek isteyen belediye ve siyasiler yok..çocuklara ve gençlere imkan verilse çok güzel şeyler yaparlar..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ