Havuz Partisinde Kız Arkadaşının Bikinisi Açıldı Diye Cinnet Geçirip Cinayetle Suçlanan Cani Sevgili

Katıldıkları bir havuz partisinde kız arkadaşı bikinisinin azizliğe uğradığı için çılgına dönen adam yaptıkları ile herkesi şok etti.

Nikolas Iori Maichon, 24 yaşındaki kız arkadaşı Ana Paula Coutinho ile bir havuz partisine katıldı. Brezilyalı bu çift için her şey başta gayet sıradandı.

Genç kadının havuza atladığında bikinisi açıldı ve memeleri gözüktü. Olayın şokuyla çığlık atan kadın hemen kendini toparlayıp havuzdan çıktı. Ancak bundan sonra olanlar oldu.

Ana Paula'nın sevgilisi kızın bilerek memelerini açtığını iddia edip birden üzerine yürüdü. Olay gittikçe şiddetlendi ve kıza saldırmaya başladı.

Dakikalarca şiddet uyguladıktan sonra kız arkadaşını zorla arabasına bindirdi ve evine götürdü. Yaşadığı uzun süreli darp yüzünden Ana'nın vücudu tepki vermemeye başladı.

Bunun üzerine cinayet şüphelisi erkek arkadaş kızın ailesini aradı ve Ana'nın çok fazla alkol aldıktan sonra havuzda boğulduğunu iddia etti. Suni teneffüs yaparak kızı kurtardığını söyledi.

Haberin ardından ailesi tarafından direkt hastaneye kaldıran kız çoktan can vermişti. Bu esnada ise erkek arkadaşı kimseye fark ettirmeden ortadan kayboldu.

Genç kadını erkek arkadaşının evine girerken gören görgü tanıkları, kızın o anda hala hayatta olduğunu söylediler. İncelemeler sonucunda Ana'nın kafa travması yüzünden hayatını kaybettiği açıklandı.

Pekii, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda okuyalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Ünlü Playboy Modeli Maria Liman Karantinalar Yüzünden Cinsel Hayatının Bitme Noktasına Geldiğini Açıkladı
Kendilerini Bir Hayvanla Özdeşleştirip Hayatlarına Onlar Gibi Devam Etmeye Çalışan Kişiler: 'Otherkin'
Nurseli İdiz'in Alkol ve Bipolar Rahatsızlığı Sebebiyle Tepetaklak Olan Hayatının Şaşırtıcı Anatomisi

Popüler İçerikler

Green Card Sonuçları Açıklandı: Green Card Başvuru Sonuçları Belli Oldu
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
25.03.2021

Aga zaten bizim ülkedekiler yetiyor gözünüzü seveyim bari yurtdışındaki haberleri paylaşmayın. Valla kafayı yemek üzereyiz.

25.03.2021

karaktersizler her yerde..

25.03.2021

Kızcağızı öldürmüş işte. Sadece ülkemizde değil, dünyanın her yerinde bu olaylar her geçen gün artıyor. Çok sinir bozucu.

TÜM YORUMLARI OKU (17)