Havuz Keyfinize Keyif Katması İçin Havuz Başında Tüketebileceğiniz 10 Yiyecek ve İçecek

Havuz keyfinize keyif katması için havuz başında tüketebileceğiniz yiyecek ve içecekleri sizin için listeledik. İyi okumalar!

Karpuz

Yazlık meyvelerin en güzeli, serinlemek ve susuzluğu gidermek için de birebir! Dikkat edin, fazla yerseniz şişirebilir ve yüzme keyfinizi baltalayabilir!

Patates kızartması

Beslenmenize dikkat ediyorsanız bile tatilde küçük kaçamaklar yapabilirsiniz! Havuz kenarında yenilebilecek en keyifli şeylerden biri de patates kızartması. Hele kalabalık bir ekiple tatile gitmişseniz, açlığınızı yatıştırmak için söyleyeceğiniz bir tabak patates kızartması harika gider!

Midye dolma

Klasik yazlık lezzetlerden bir diğeri olan midye dolma, havuzdan çıktıktan sonra hissettiğiniz hafif açlığı bastırmak ve yorgunluğunuzu gidermek için yiyebileceğiniz en iyi şeylerden biri!

Mısır

Havuz kenarında yiyebileceğiniz en sağlıklı şeylerden biri olan mısır da tam bir yaz lezzeti! Kararında tuzlamayı unutmayın!

Mojito

Ferahlatıcı, şık ve hafif bir kokteyl olan mojito, havuz başında tüketmek için ideal. Hafif ekşi ve naneli tadını dengelemek için yanında yaz meyvelerinin çoğunu rahatlıkla tüketebilirsiniz. Özellikle ahududu ile çok iyi gider!

Dondurma

Formuna dikkat eden tatilcilerin bile hayır diyemediği bu yazlık besin, özellikle tatil beldeleri ile özdeşleşen farklı aromalarıyla gerçek bir yaz lezzeti. Sırf havuz başında dondurma yemenin tadına varmak için bile tatile çıkılır desek abartmış olmayız!

Buzlu badem

Çok keyifli bir havuz başı atıştırmalığı olan buzlu badem, sıcak yaz günlerinde serinlemek için seyyar satıcının yolunu tutmanızı sağlayacak bir diğer mükemmel lezzet.

Pina Colada

Yaz klasiklerinden biri olan Pina Colada'yı smoothie formunda da tüketebilirsiniz. Yanına ananaslı lezzetler çok yakışır!

Margarita

Margarita, çeşitli türleriyle yaz kış fark etmeksizin tüketilebilecek bir kokteyl. Yaz meyveleri karpuz, şeftali ve çilek ile birlikte çok iyi giden bu lezzet, havuz başında da çok iyi gider!

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!