Havlayan Köpekten Kaçan Çocuklara Araba Çarptı

Ordu'nun Altınordu ilçesinde havlayan köpekten korkarak kaçan 2 çocuk, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

İlçenin Bahçelievler Mahallesi'nde 11 yaşındaki E.O. ile 13 yaşındaki E.O. yolun karşısına geçtikleri sırada, bir sitenin bahçesinde havlayan köpekten korkarak koşmaya başladı.

F.T'nin kullandığı 52 AAP 584 plakalı otomobil, aniden yola çıkan çocuklara çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan çocuklar, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Ordu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bacağı kırılan çocuk hastanede tedavi altına alınırken, hafif yaralanan diğeri ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Sürücü, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Öte yandan olay anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Marmaris’teki Orman Yangınından Vahşet Çıktı! Cesedi Ateşe Verirken Ormanı Yakmışlar!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
23.06.2023

Şu amk köpeklerini toplayın artık! Bilmem ne guards isminde ki s*ktiğimin it taparlarıyla aynı kafese sokun.. Yeter amk yeter.

24.06.2023

aniden önüne çocuk fırlıyor, nasıl bariz şekilde suçlu olabilir adam :d kim olsa çarpar. bu arada sokak köpeklerine bayılırım. bizim ne kadar yaşam hakkımız varsa onların da sokakta yaşamaya hakkı var, ama burada şoförün hiç suçu yok, görmesi imkansızdı

23.06.2023

Bunlar hep itperestlerin sayesinde oluyor. Devlet yetkilileri önlem almaya korkuyor bu menopozlu cazırdak kadınlar yüzünden.

26.06.2023

Menapozlu cazırdak değilim, hayvanları sevmem için insan olmam yetiyor... Saldırgan sürüler için belediye önem almalıdır ama her havlayan köpeğe nefrer kusamazsın... Bide bu it tapar, it perest falan nedir ya? Değişik değişik kelimeler uydurmuşsunuz, havalı mı oluyo söyleyince? Sizin türe ne deniyor? Var mı sizinde bir isminiz?

Pasif Kullanıcı
23.06.2023

Geçmiş olsun çocuklara ❤️‍🩹 Valla hayvan severim ama sokak köpeklerinden acayip korkuyorum, geçen arabayı herhangi ki yerine park edecekken baktım bir köpek dolaşıyor orada korktum arka sokağa park edip sürüne sürüne eve girdim

TÜM YORUMLARI OKU (42)