Havalimanı Çalışanı Bavullara Zarar Gelmemesi İçin Taktik Verdi

TikTok'ta '@frairport_k.k' ismiyle paylaşımlar yapan havalimanı çalışanı bir adam, bavullarınızın zarar görmemesi için taktik verdi.

O adam, bavulların 2 tekerlekli değil 4 tekerlekli alınması gerektiğini belirtti. 4 tekerlekli bavulun hem yüklemesinin kolay olduğunu belirten adam, hem de kırılma riskinin daha az olduğunu söyledi.

İşte o video: 👇

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR

Şaka mı bu? Arsızlığa bak :) Bir de "taktik"miş :) 4 tekerli olmazsa bavulunuzu atar ya da sürükleriz diyor. Bir oteldeki bellboy ya da otobüsteki muavin 4 tekeri yok diye sizin bavulunuzu atabilir ya da sürükleyebilir mi? Bu şahısın farkı ne? Hayır havayolu firmasının aslında müdürü ama bize güzellik için mi o bavulları taşıyor. İşin bu lan! Sen o bavulu fırlatma diye uçak biletine o kadar para veriyoruz. Yasal bavul hakkımız var senin ve uçağın iş yükünden dolayı; o yasal sınırı aşınca ekstra ücret talep ediyor o havayolu şirketi. Üşenmeyip çalıştığı firmayı bulacaksın, şikayetini yapacaksın. Tüyoymuş :) İşini hakkıyla yap sapıklıklarını tüyo diye vereceğine. Kargo firması çalışanı söylese şunları twitterda TT olurdu, e bu adamın görevi ne? Vallahi şaka gibi :)

Son videosunda da kadınlara hakaret etmiş :) Bir de Almanya'daymış. Hani dünyaca meşhur "Alman Disiplini" kavramını oluşturan ülke. 10 satırlık maile bakıyor işinden kovulması, etkileşim sapıklığı çok büyük olay.

08.11.2022

Aranizda cooook serefsiz it var!!! kac tane bavulumu kirdiniz kitapsizlar....sorun yok hepsinin parasini geri aldim!!! ne gecti elinize?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ