Hava Durumu: 11 Ekim Salı Günü Hava Nasıl Olacak? Bugün Yağmur Yağacak mı?

Ekim ayının ikinci haftasında hava sıcaklıkları da düşmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde yurdun bazı bölgelerinde şiddetli yağmur ve fırtına vardı. Bu yüzden vatandaşlar plan yapmadan önce günlük hava durumunu araştırıyor. Peki bugün hava nasıl olacak? 11 Ekim'de yağmur yağacak mı? İşte 11 Ekim Salı güncel hava durumu...

11 Ekim Salı Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin, Sinop çevreleri ve Kastamonu'nun kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Rize'nin doğusu ile Artvin kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

11 Ekim Salı Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklığın 19 derece, en düşük sıcaklığın ise 7 derece olması bekleniyor. Ayrıca havanın ise öğlen saatlerine kadar sisli, puslu ve öğlenden sonra bulutlu geçmesi bekleniyor.

11 Ekim Salı İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 29 derece, en düşük sıcaklığın ise 17 derece olması bekleniyor. Hava durumunun ise yer yer az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor.

11 Ekim Salı İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek sıcaklığın 22 derece, en düşük sıcaklığın ise 14 derece olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca havanın ise gün boyu az bulutlu geçmesi bekleniyor.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!