Hava Değişimine Gelip Sokakta Kalan Asker

Mersin'de kimsesi ve kalacak yeri olmayan 23 yaşındaki İsmail Tutkun, askerlik görevini yaparken sol el parmağındaki rahatsızlık nedeniyle hava değişimine gönderilince sokakta kalmak zorunda kaldı. 

Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yurtlarda büyüyen İsmail Tutkun geceleri parklar, ATM’ler ve tren garında kaldığını belirterek kendisine sahip çıkılmasını istedi.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
04.02.2017

Kendi vatandaşından çok Suriyelilere istihdam sağlayan insanlar var bu ülkede. Şaşırmayın lütfen. "O da ağlayarak 50 lira uzattı, ama kabul etmedim. 'Sende askersin, seninde ihtiyacın var, Allah razı olsun, ben dilenci değilim' dedim."... Ne desek boş, ne desek anlamsız gelecek !

04.02.2017

+1 ...

04.02.2017

Bu nasıl haber böyle? Utanç verici. Çocuk Esirgemede büyümüş bir çocuk tüm milletin çocuğudur, vatani görevden izne gelip sokakta yatması hepimizin ayıbıdır. İte kopuğa, teröriste, hırsıza arsıza sınırını açıp ülkeye dolduran devlet nasıl olur da bir evladına sahip çıkamaz? Zengini bedel verir, fakiri öksüzü yetimi askere gider, ya şehit olur ya gazi.. Bu garibanım da sokakta kalmış. Yazıklar olsun.

04.02.2017

"Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı yurtlarda büyüyen İsmail Tutkun geceleri parklar, ATM’ler ve tren garında kaldığını belirterek kendisine sahip çıkılmasını istedi." Bu nasıl bir kimsesizlik böyle. İçim parçalandı. Bugün Türkiye'nin hangi bölgesine gitse ve hangi kapıyı çalsa; askerim, yatacak yerim ve kimsem yok dese insanımız ona kapısını açar, başının üstünde ağırlar. Kimsesize de askere de sahip çıkmak boynumuzun borcu. Başka ülkelerde mazlum ve kimsesiz aramaya gerek yok. Önce kendimizinkilere bir sahip çıkalım.

04.02.2017

Gülme emojisine basan hıyarların eli götüne kaçsın.

TÜM YORUMLARI OKU (31)