Hataylı Depremzededen 'Oyuncu Uğur Aslan' Yanıtı: 'Bizim Bize Yetmediğimiz Yerde Gelen Ünlülerden'

TikTok'ta 'Hataylı ünlülerden hangisini tanıyorsunuz?' sorusu yanıt veren Hataylı bir depremzede, listede yer alan oyuncu Uğur Aslan'ın 9 saat sonra şehre geldiğini ve maddi manevi destek olmaya çalıştığını anlattı. 

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde en büyük hasarı alan şehirlerden biri olan Hatay'da 'Hatay.Alem0' isimli hesap tarafından hazırlanan bir röportajda depremzedelere 'Hataylı ünlülerden hangisini tanıyorsunuz?' sorusu yöneltildi.

Depremzedenin yanıtı ise oyuncu Uğur Aslan oldu. Deprem olduktan 9 saat sonra Aslan'ın bölgeye geldiğini söyleyen depremzede, "Biz bize yeteriz' diyoruz ya, bizim bize yetmediğimiz yerde çıkıp gelen ünlülerden. Buradakilerden başka hangisi vardı orada. Ben Uğur Aslan'dan başkasını görmedim orada. Demek ki bunların içinde Hataylı olan bir tek Uğur Aslan var.' dedi.

İşte Hataylı depremzedenin açıklamaları; 📹

İlginizi çekebilir 👇

Bıçakla Polisin Üzerine Yürüyen Şahıs Bacağından Vurularak Etkisiz Hale Getirildi
Mahalledeki Tek Bekar Kendisi Kalınca Megafondan Mahalleye Yayın Yaptı: "Gelini Uzaklarda Aramayın"
Adana'da Sürücülerinin Bir Ambulansa Fermuar Sistemiyle Kusuruz Bir Şekilde Yol Verdiği Anlar Beğeni Topladı

Popüler İçerikler

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Annesi Denizde Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
Bu da Oldu! Sigaraya Yeni Düzenleme Yolda: İzmarit Vergisi Geliyor
YORUMLAR
30.05.2024

Karsu'nun da hakkını yemeyin yani

30.05.2024

Adamın kastettiği, gelip bizzat fiziki yardımda bulunanlar. Depremzedelerle tanışanlar. Karsu konser verdi tamam da, Hatay'da televizyon mu var o sırada hala enkaz çalışmaları devam ediyor, yaralı veya ceset çıkıyor, halk can derdine düşmüş vs özetle, nereden haberi olsun halkın, hangi dernek kuruluş ünlü onlar için ne yapıyor. Bizzat gelenlere hakimler en çok. Gerisini bilemezler, bilmeleri için Tv ve internet erişimi lazım.. Unutmayınki çoğu depremzede hala çadırda yaşıyor. Elektrik krizi, su baskınları, hastalıklar ve daha nice imkansızlıkla baş ediyorlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ