Onedio Logo

Hatay’da Siyasilere Öfke: Hem Fahrettin Koca Hem de Lütfü Savaş Protesto Edildi

Kapak Görseli

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen illerin başında gelen Hatay’da, dün akşam depremde hayatını kaybedenleri anmak için vatandaşlar etkinlik düzenledi. Etkinlik alanına gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile CHP’den yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olan Lütfü Savaş, vatandaşlar tarafından protesto edildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de alandan korumalar eşliğinde çıkabildi.

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ta üst üste iki büyük deprem meydana gelmiş ve resmi rakamlara göre 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş’ta üst üste iki büyük deprem meydana gelmiş ve resmi rakamlara göre 50 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Görseli

Depremden en fazla etkilenen illerinde başında ise Hatay geliyordu.

Depremden en fazla etkilenen illerinde başında ise Hatay geliyordu. Görseli

Hatay’da dün akşam, depremin 1. yılı sebebiyle büyük bir kalabalık toplandı ve depremde kaybettiğimiz vatandaşlar anıldı.

Depremzede vatandaşların ise siyasilere tepkisi vardı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ismi anons edildiğinde ıslıklar yükseldi ve Bakan Koca korumaları eşliğinde alanı terk etti.

Vatandaşlar ayrıca CHP tarafından yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Lütfü Savaş’ı da protesto etti ve alanda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e tepki gösterdi.

İşte yaşananlar 👇

Lüftü Savaş'ın alandan çıkış anları 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Malatya Valiliği, 6 Şubat Deprem Felaketi İçin Yapılması Muhtemel Deprem Anmalarını Yasakladı
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'taki Hastanelerde Kaydedilen Deprem Anına Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı
6 Şubat Depreminin Acı Dolu Yıl Dönümü: Felaketin 1. Senesinde Deprem Bölgesinde Yaşananlar

Popüler İçerikler

Sedat Peker Hakkında Bomba İddia: “Devlet Bahçeli ile İki Kere Telefonda Görüştü, Sedat Peker ile MHP Barıştı”
Sedat Peker Hakkında Bomba İddia: “Devlet Bahçeli ile İki Kere Telefonda Görüştü, Sedat Peker ile MHP Barıştı”
Sertab Erener'den Konserinde "Zıplamayan Tayyipçi" Sloganı Atan Dinleyicilerine Dikkat Çeken Cevap
Sertab Erener'den Konserinde "Zıplamayan Tayyipçi" Sloganı Atan Dinleyicilerine Dikkat Çeken Cevap
Tazminatını 10 Yıldır Alamayan İşçi Erol Eğrek Holding Korumaları Tarafından Öldürüldü
Tazminatını 10 Yıldır Alamayan İşçi Erol Eğrek Holding Korumaları Tarafından Öldürüldü
YORUMLAR
06.02.2024

Sağını solunu hepsini öyle bir hizaya çekeceksin ki haramiler gibi yaşamak nasıl olur göstereceksin uyanın artık ey halk uyanın

06.02.2024

Nasıl bir yüzsüzlük çağına denk geldik? Utanmak ne kadar erdemli bir duyguymuş.

06.02.2024

Seçimde hiçbir değişiklik olmadan devam ederler. Çok gördük... Adamın biri 1 yılda ev yapıyordu, gtünüz yiyorsa açın ağzınızı konuşun. Yer mi? Yemez.

TÜM YORUMLARI OKU (34)