Hatay'da Sigaraya Alıştırılan Maymun Rehabilitasyona Alınıp Nakledildi

Hatay'daki bir hayvanat bahçesinde yaşayan maymun, gelen ziyaretçiler tarafından sigaraya alıştırılınca başka bir yere nakledildi. 

Hatay'ın Antakya ilçesindeki bir havyanat bahçesinde, kafeste bulunan maymuna sigara ikram edildiği anlar sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Yetkililer konunun yeniden gündeme gelmesi sonrası maymunun başka bir yere nakledildiğini ve insanlarla temasının kesildiğini açıkladı.

Görsel: Temsili

Ayrıca maymunun hayvanat bahçesinde alıştığı sigara alışkanlığı ve isteğinin de belli rehabilitasyon çalışmaları sonucu ortadan kaldırıldığı bildirildi.

Görsel: Temsili

İşte sosyal medyada yeniden dolaşıma sokulan o video ⬇️

Popüler İçerikler

Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Cannes'da Esen Birce Akalay Rüzgarına Sevgilisi de Karşı Koyamadı: Hakan Kurtaş'tan Aşk Dolu Paylaşım!
YORUMLAR
25.12.2022

kafanız nasıl çalışıyor da bir hayvana sigara veriyorsunuz?

25.12.2022

Bu ülke insanının kültüründe bu var.. Genelleme yapmak istemiyorum. Çeşitli olayların etik olmayan işlerin vuku bulduğu bir yer burası. Radara yakalanmasınlar diye 200 ile giden adama selektör yapmak! Torpile karşı çıkıp en büyük torpili yapmak. Sözde Allah'tan başkasına biat etmeyen ama paranın köpeği olan yegane insanların yaşadığı bir coğrafya.. Bir hayvana sigara verip bununla alay edecek kadar düşmüşseniz. Kıçınıza bidon takıp sokakta gezerseniz bizde çok eğleniriz.

25.12.2022

İnsanların kendi hayatını mahvettiği yetmez gibi, şu garip hayvanında hayatını mahvettiniz laa...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ