Hatay'da Polis Depremzedelerin Kaldığı Parkı Boşaltmak İstedi: 'Bize Halkevleri ve TİP Baktı'

Hatay Defne'de, depremzedelerin kaldığı park, valilik kararıyla polis tarafından boşaltılmak istendi. Parktaki depremzedeler, polis ile karşı karşıya gelince tepki gösterdi. Bir depremzede '“Bize bugüne kadar bakanlar; Kartal Belediyesi, Halkevleri, Türkiye İşçi Partisi” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Çadırların kaldırılması için terörle mücadele ekiplerinin parka gönderilmesi dikkat çekti.

Depremin gerçekleştiği andan bu yana geçen 22 günlük süre içerisinde devletin kendilerine yardım etmediğini depremzedeler 'Bize bugüne kadar bakanlar; Kartal Belediyesi, Halkevleri, Türkiye İşçi Partisi' dedi.

'Biz enkazın altındayken neredeydiniz?' tepkisi...

Bir depremzede 'Kimse bize dinden imandan bahsetmesin' dedi.

Sevgi Parkı'nda bir depremzede, polisin 'parkı boşaltın' talimatına 'Tüm partililerden gönüllülerden allah razı olsun. 3 gün bizi ölüme terk ettiler. Neredeydiler? Bunlarda ne din var ne iman. Bunu herkese yayın, sizin de başınıza gelebilir.' ifadeleriyle isyan etti.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
28.02.2023

Hatay Valliğinin bu depremzedelerle derdi ne, AFAD çadırlarını neden ordan kaldırmak istiyor ? O parka gidip salıncakta mı sallanacakta parkı boşaltmak istiyor....

28.02.2023

Muhtemelen bahaneleri ,riskli bir bekleme noktası ve güvenli olmaması yönünde olacaktır.Ki bunun gerçek olduğuna inanmak çok güç..Bence şehri terketmeleri için insanları yıldırmaya çalışıyorlar,hem milletvekili seçimi mevzundan dolayı hemde enkazdan depremzede naaşı çıkarmak yerine,hafriyatlarla bir kaldırmak için..Naaş yoksa kişiler sayılamaz,rakam yüz binin üstüne çıkmasın diye.Artık en kötüsüne inanmaya başladım

28.02.2023

-'Biz enkazın altındayken neredeydiniz?' Başka ne söylenebilir ki

28.02.2023

Bu hareketin tek bir anlamı var. A.K. Partisi sırf bu seçimler olmasın diye toplumsal olay çıkartmak için insanların damarına damarına basıyor, bi yerde bardak taşacak onu bahane gösterip seçimi erteleyecekler. bunun artık başka bir açıklaması olamaz. Lan park nere konut nete, her yer yerle bir olmuş. haysiyetsiz köpekler ya.

TÜM YORUMLARI OKU (21)