Hatay'da Bulunan Özcan: 'Memleket Elden Gidiyor'

Özcan'ın Twitter yaptığı ve tartışmaya neden olan paylaşımı şöyle 👇

'2 gündür Hataydayım. Gizlenen bir gerçeği Türkiye ile paylaşmak zorundayım. Hatay’dan Türk vatandaşlarının çok büyük göçü söz konusu. Gelinen noktada Suriyeli sayısı Türkleri geçmiş durumda. İlk konutların ivedi bir şekilde Hatay’a yapılması gerekir. Memleket elden gidiyor.'

Bazı kullanıcılar Özcan'ın kullandığı ifadelere tepki gösterdi 👇

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
23.02.2023

Filistinliler de topraklarını israillilere satmışlardıve şimdi kendi topraklarında azınlıktalar. O zamanlar yapılanın yanlış olduğunu söyleyen filistinlilere de "faşist" demişlerdi.

23.02.2023

He faşist. Anca bunun ardına saklanın siz. Adam bir uyarı yapıyor, faşist. Diğeri de irtica geliyah diye dalga geçmiş. Oysa irtica geldi işte. Her yer tarikatların elinde. Son 20 yılda hiç olmadıkları kadar cesur, zengin ve kalabalıklar. Demek ki zamanında uyaranların bir bildiği varmış. İt herifler, dalga geçerek olayın ciddiyetini gölgeliyorlar.

23.02.2023

Tepki gösterenlerin kimler olduğunu soruşturmaya bile gerek yok. Gerçekleri söyleyenleri hedef göstermekte üstlerine yok çünkü.

23.02.2023

Orrospu evladı troller çıkmış Hatay için endişelenenlere, faşist diyor , Suriyelileri de s2yim sizide , ulan elinizden geleni ardınıza koymayın hadi , sizin boktan kellelerinizle beraber bir s2k arap kellesi bırakırsak bu orta doğu coğrafyasında TÜRK soyuna yazıklar olsun. Araplara kucak oğlanlığı yapanlar Hülagü han'ı Mustafa Kemal Atatürk'ü unutturmayacağız size. Yeniden Bu toprakların adı Türkiye olacak, arap suriyeli afgan toprağı, avrupanın mülteci çöplüğü de değil burası, sizde onlarla beraber siktir olup gideceksiniz.

TÜM YORUMLARI OKU (44)