Hatay Büyükşehir Belediyesi İçin Sürpriz Anket: Fulya Öztürk Yüzde 60 Oy Aldı

Cansu Canan Özgen, TV100’de yayınlanan Özgür İfade programında yerel seçimlerle ilgili çarpıcı bir kulis bilgisi paylaştı. 

Özgen, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan anketlerde Fulya Öztürk'ün yüzde 60'lar civarında oy aldığını belirtti.

TV100’de program yapan Cansu Canan Özgen sürpriz bir kulis bilgisini paylaştı.

Yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi paylaşan Özgen şu ifadeleri kullandı:

"Partiler çok yoğun bir şekilde anket yapıyorlar. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde bir isim var ki yüzde 60’ları görüyor anketlerde.”

“Bir soruda tam olarak ‘Fulya Öztürk, Cumhur İttifakı’nın adayı olursa oy verir misiniz?’ diye soruyor. HDP ve YSP seçmeninden yüzde 40 oranında oy alıyor. Anket şirketleri diyor ki; uzun zamandır her kesimden bu kadar yüksek oy alabilen bir adayla karşılamadık.”

Gazeteci Hande Fırat’tan Kulis Bilgisi: “AK Parti’nin İBB İçin Adayı Mehmet Sekmen Olabilir”

Popüler İçerikler

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
06.10.2023

Şaka gibi… sadece görevini yaptı hatta romantize etti! şimdi ise Hatay gibi çok ciddi meseleleri olan yeni baştan inşa edilecek şehre aday!! Yazık..iş bilen ve sağduyulu gerçek bir başkanı hak eden hatayı harcayacaklar..Doğru işe doğru insanı seçmek bu kadar zor olmamalı…

07.10.2023

Bir kaç parti haricinde hiç bir partinin adayı hiç bir yerde belli değil.. Adamlar bir anket yapmış, seçeneklere Fulya Öztürk bacıyı da koymuşlar. Haluk Levent, Oğuzhan Uğur falan da vardır o anketin içinde.. Ankete cevap verenlerinde %60'ı fulya bacımızı seçmiş. Fulya hanım bile haberlerden öğrenmiştir ankette adının geçtiğini amk.

06.10.2023

Tabii, Liyakatli, bu işlerden anlayan, bu işe gerçekten layik insanlar yaramaz bizlere, işimiz gücümüz magazinsel, futbolcu, yarışçi vs..😡😡😡😡

06.10.2023

CHP kesiminde aşırı yobaz bir kısım var bu kısım kendilerinden olmayan herkese küfür ediyor hatta ve hatta seçimlerden sonra gördüğümüz gibi keşke siz de enkaz altında kalıp ölseydiniz diyor. Bu kesim ve CHP yönetiminin koltuk sevdası yüzünden Hatay gibi birçok şehrin kaybedileceğine eminim.

TÜM YORUMLARI OKU (17)