Hatay Antakya'dan Yardım Çığlıkları Atan Vatandaşı Dinleyen Cüneyt Özdemir Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin büyük bit yıkıma neden olduğu Hatay'da birçok insan halen yardım bekliyorlar. Türkiye'nin seferber olduğu deprem felaketinden sonra YouTube'dan canlı yayınlar ile yaşananları aktaran Cüneyt Özdemir, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Hatay Antakya'dan Cüneyt Özdemir'in canlı yayınına bağlanan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü eski başkanı Zekiye Yiğitbaşı canlı yayında çaresiz bir şekilde yardım beklediklerini söyledi.

15 dakikada bir artçı depremin olduğunu belirten Yiğitbaşı içecek su dahi bulamadıklarını belirtirken Cüneyt Özdemir de o anlarda gözyaşlarına boğuldu.

İşte o anlar: 👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

İran'da Günlerdir Süren Protestolarda Karşılıklı Can Kayıpları Yaşanıyor
Bir Gurbetçi, Almanya’da Günlük Asgari Ücretle Neler Alınabildiğini Gösterdi
Metroda Yaşlı Gördükleri İçin İsyan Eden İki Kişi Tepki Çekti: "Yaşlıların Toplu Taşımada Ne İşi Var?"
YORUMLAR
07.02.2023

Insanlari ne duruma düşürdüler, kim varsa arkasında Allah belasini versin… Göndermediler inatla yardım….

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ