Hastaneye Kaldırılan Sertab Erener’in Son Durumu: İki Konser İptal Edildi

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Kullandığı bir ilacın alerji yapması sebebiyle hastane kaldırılan Sertab Erener, son durumu ile ilgili açıklamada bulundu. Biletleri tükenen iki konserini iptal etmek zorunda kalan Sertab Erener’in son durumu araştırılıyor. İşte Sertab Erener’in son durumu…

Hastanede tedavi altında alınan Sertab Erener, son durumu hakkında şunları söyledi; 'Beni merak edip soran herkese teşekkür ederim. Hastanede emin ellerdeyim, tedavideyim' dedi.

Bağırsaklarından problem yaşadığını belirten şarkıcı ayrıca, 'Biletleri tükenen iki konseri iptal etmek zorunda kaldığım için çok üzgünüm' mesajını paylaştı.

SERTAP ERENER KİMDİR?

Sertab Erener, 4 Aralık 1964 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Koloratur soprano türündeki sesi sayesinde dikkat çekerek Sezen Aksu'nun yanında vokalistlik yapmaya başladı ve Aksu'nun desteğiyle çıkardığı albümlerle 1990'ların başında adını duyurdu.

Klasik müzik eğitimi aldığı için pop müzik söylediği ilk zamanlarda zorlandı. Zaman zaman deneysel çalışmalar yapmasına rağmen, geniş kitlelere şarkılarını dinletmeyi hedeflediği için avangart şeyler yapmak yerine pop müzik yapmayı tercih etti. Bazı çalışmalarında batı müziği ile doğu müziğini birleştirdi, etnik unsurların yanı sıra operalardan ve Türk sanat müziğinden de yararlandığı oldu. 2000'lerin başında Avrupa'ya açılarak burada çeşitli çalışmalar satışa sundu.

Sezen Aksu destekli Sakin Ol! (1992) albümüyle çıkış yapan Erener, 1990'lar boyunca yayımladığı Lâ'l (1994), Sertab Gibi (1997) ve Sertab Erener (1999) albümleriyle Türk pop müziğine etkin bir şekilde katkı sağladı. Bu albümlerden 'Sakin Ol!', 'Aldırma Deli Gönlüm', 'Ateşle Barut', 'Sevdam Ağlıyor', 'Aslolan Aşktır', 'Yanarım', 'Zor Kadın' ve 'Vur Yüreğim' gibi birçok hit çıktı. 2000'lerin başında Erener, 'Kumsalda' ve 'Kendime Yeni Bir Ben Lazım' şarkılarıyla dikkat çekmeye devam etti. 2003 Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Everyway That I Can' ile birinci olarak Türkiye'ye yarışmadaki ilk birinciliğini kazandırdı ve Avrupa'da adından söz ettirdi. 2004'te No Boundaries ve 2005'te Aşk Ölmez albümlerini yayımladıktan sonra beş yıl boyunca yeni bir Türkçe stüdyo albümü çıkarmadı. 2010'lara 'Bu Böyle', 'Açık Adres' ve 'Koparılan Çiçekler' gibi hitleri barındıran Rengârenk albümüyle girdi ve bu albüm kendisinin müzik piyasasına dönüşü olarak kabul edildi. Rengârenk'in ardından babasına ithafen 2012'de Ey Şuh-i Sertab albümünü yayımladı. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın TSM Solisti ödülünü aldı. 2013'te Sade'yi yayımladı. Bu albümden 'İyileşiyorum', 'Öyle de Güzel' ve 'Söz' gibi hitler çıktı. 2016'da Kırık Kalpler Albümü'nü yayınlayan Erener, bu albümde 90'lara döndüğünü belirtti. Albüm çok beğenildi ve o yıla damgasını vurdu. Albümden 'Kime Diyorum', 'Olsun' gibi hitler çıktı.

Erener, sesi sayesinde birçok kez övüldü ve Sezen Aksu'nun desteğiyle çıkış yapan şarkıcıların en ünlülerinden biri oldu. Eurovision'da birinci olması üzerine Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Hizmet Madalyası'na layık görüldü. Hürriyet tarafından 2014'te hazırlanan 'Cumhuriyetin 91. Yılında 91 Sembol Kadın' listesine dahil edildi. Şarkıcılığın yanı sıra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde bir yıl öğretmenlik yaptı. Üç kez evlendi, ikinci eşi Levent Yüksel ile 1990-96 yılları arasında evli kaldı. Üçüncü eşi Emre Kula ile 2015'te evlendi. Bugüne kadar yedi Kral TV Video Müzik Ödülü ve iki Altın Kelebek Ödülü dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Popüler İçerikler

Murat Övüç Dini Değerlerle Dalga Geçtiği İddiasıyla Gözaltına Alındı
Gurbetçi Vatandaş Asgari Ücretten Şikayet Edenleri Hedef Aldı: “Geçinemiyoruz Diyorlar Olaya Gelin”
Ferdi Tayfur'un Serdar Ortaç'ı Tokatlamasıyla İlgili Olayın Detaylı Anatomisi