Hastaneye Kaldırılan Evsiz Adamı Ziyarete Giden Tüylü Dostlarını Görünce Gözyaşlarınıza Hakim Olamayacaksınız!

César ismindeki Riolu adam, süregelen hastalığı için hastaneye kaldırıldı ve sokaktaki dostları da, endişeli ancak sabırlı bir şekilde ona eşlik ettiler.

Hastane personellerinden Cris Mamprim, durumu fark edince köpeklerin fotoğrafını çekti ve Facebook üzerinden paylaştı.

''Lüksleri olmayan, basit bir insan, açlıkla, soğukla, acıyla ve dünyadaki kötülüklerle mücadele verirken yanında sahip olabileceği en iyi eşlikçiler var. Bu bir sevgi, anlayış, sıcaklık paylaşımı. Çocuk bize, onları doyurabilmek için bazen aç bile kaldığını anlattı. Nasıl bir hayatı olduğunu bilmiyorum çünkü sokaklarda yaşıyor. Onu yargılamak istemiyorum, gördüğü sevgi ve saygıya ancak hayran olabilirim. Kapıda öylece durup, 'Nasılsın, iyi misin?' der gibi bakmaları... Ah, eğer herkes böyle olsaydı dünyada kötülük ve haksızlık diye bir şey olmazdı.'' diye yazdı sağlık görevlisi, paylaştığı postta.

César'ın durumu biraz iyileşince, görevliler, tüylü dostlarının onun yanında olmasına izin verdiler.

César, sağlık görevlilerinin ona ikram ettiği yemeği de sokaktaki dostlarıyla paylaştı. Tamamen iyileştikten sonra taburcu olan César, sokakta verdiği mücadeleye geri döndü ancak biliyoruz ki bu işte tek başına değil.

Karşılıklı sevgi ancak bu denli güzel ve göz yaşartıcı olabilir...

Dünyadaki tüm iyiliklerin sizi bulması dileğiyle... 🙏🙏❤️️

Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
14.12.2018

Arkadaşlar köpek çok özel bir canlı. Hep anlatırım. Kaburgalarım ezildiğinde köpeklerim yatağımın yanında bildiğin nöbet tuttu. Yatakta dönmeye çalışırken hemen ayağa dikilip beni izlediler. Özellikle Tekila. Her gece yataktan indirmek için kavga ettiğim koca kulaklı. Hiç itiraz etmeden yere yattı. Her canım yandığında sanki kendi canı yanar gibi tam acıyan yeri koklar mı ? Rontgen çekercesine burnunu yaklaştırıp tam demirin geldiği yeri kokladı. Kıpırdadığım anda dikilip, ben gözlerimi kapatmadan geri yatmadı.

14.12.2018

Bir köpeğin sevgisini tatmak çok ayrı bir şey. Düşünün insanlar dövüyor, yaralıyor, eziyet ediyor. Sana bir ısırıkla nice acılar çektirip, kemiklerini kırabilecekken genede yapmıyor. Gözlerinden kalpler çıkanlar. Alkışlayanlar. Çok zor değil. Gidip sahiplenmek çok kolay. Sahiplenemiyor musun? 1 paket makarna, 1 paket bulyon. 1 tencere su. kaynat suyunu çekene kadar koy bir kenara. Onlar gelip bulurlar. 1 kap su. Onlar için çok şey değişiyor. Köşede kalmış bir yere bir 6 parça kontra levha. 1 parça eksi battaniye. Odamı olmadı. Evden attığın bir dolap. masanın etrafına çevrilmiş naylon. Kahraman olmak çok kolay. Sadece satın alma sahiplen. Bir cana yaşama şansı ver. Sokak hayvanlarına yardım etmek ayrıca güzel bir sosyal sorumluluk. Sadece satın alma sahiplen.

14.12.2018

😢 merhametli vicdan sahibi insan başkadır. Allah yardımcısı olsun. Neden adamın yüzü blurlanmış🤔.

14.12.2018

İnsana, hayvana veya bitkiye farketmez verebileceğimiz en değerli şey sevgimiz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ