Hastanenin İhmalleri Nedeniyle Bebekleri Yoğun Bakıma Alınan Aileye Yaşatılan Korkunç Travmalar

Twitter'da Gözde ve Cihan Gülbudak çifti, Şimal ismini verdikleri bebeklerine kavuşmayı dört gözle beklerken hastanenin ihmalleri nedeniyle bebekleri ne yazık ki yoğun bakımda bir süre yaşam mücadelesi verdi. Aile de yaşadıklarını sosyal medya hesaplarında paylaştı...

Hastanenin hatası ve ihmalleri nedeniyle bebeklerine kavuşamayan Gözde ve Cihan çifti, Şimal ismini verdikleri kızlarının yoğun bakımda kalma sürecini sosyal medya hesaplarında anlattı. Bizler okuduklarımıza inanamadık, içimiz paramparça oldu.

Sizin de hamilelik ve doğum süreçlerinde dikkatli olmanız için paylaşmak istedik...

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

👇👇

Bu yaşatılanlar son derece korkunç! Umarız ki sorumlular en yakın zamanda hak ettiği cezayı alır...

Minik Şimal'in kurtulduğunu ailesi bu fotoğraflarla paylaştı. ❤️

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
06.01.2022

valla linç yiyeceksem de yiyeyim ama çok yorucu bir birey ya, o benzetmeleri beni benden aldı. tamamını okudum, sanki 1 yıl yaşlandım.

06.01.2022

izmir ve izmirlileri de harcamış bir de arada

06.01.2022

Annenin akıl sağlığından şüphe ettim okudukça. sen gebelikte her şeye dikkat edip doğumla alakalı tek bir detayı nasıl araştırmazsın? it gibi çalışarak bir gebelik geçirdim, doğumuma 4 gün kala doğum iznine ayrılabildim, ama doğuracağım hastaneyi, doğum yöntemimi, doğumhanemi, bunların hepsinde oluşabilecek bir sorun olması durumunda sezeryan ihtimalini ve yine doğumhanemi ve anestezi ekibine kadar herşeyimi ayarlamış gidip görmüş ve ekiplerle tanışmıştım. sen o kadar sancı çekerken aklına doktoru aramak nasıl gelmez. Dahası ilk gidip gördün içine sinmedi, yıkarsın ortalığı orda doğurmayacağım diye zaten kendin söylüyorsun çalıştığı bir sürü hastane varmış. bir ihmal var evet, ama ihmal hem ailede hem hastanede.

06.01.2022

hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla yorum yaparsam herşeyi araştırmışsın keşke bi doğum yöntemlerini de araştıraydın en önemlisi o bence. özellikle çocuk doktorlarında her doktor tek bi kalemden çıkmıyor. gayet memnun kaldığım çocuk doktorumuz dahi yapılması gereken bence çok çok önemli olan ücretli aşılardan hiç bahsetmedi dahi. başka doktora mecburen randevu aldığım da bunu öğrendim ve kendi doktorumuza da sorduğumda onun için şart olmadığını söyledi ama benim için şarttı. o yüzden herşeyi ama herşeyi kendimiz araştırmalıyız. hiç bi zaman bomboş gitmem çocuk konusunda ve şüphem varsa bi doktorla yetinmem.

TÜM YORUMLARI OKU (19)