Hastanenin Aşı Sorumlusu Aşı Olmadı, Koronavirüse Yakalandı

Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve aynı zamanda Kovid-19 aşı sorumlusu Dr. Hüseyin Özer, koronavirüse yakalandı. Dr. Özer'in aşı yaptırmadığı öğrenildi. 

Karabük’ün Safranbolu İlçe Devlet Hastanesinde görevli Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Hüseyin Özer, bir süre önce koronavirüse yakalandı. Virüs belirtileri gösteren Dr. Özer, eşi ile birlikte Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

İHA'nın aktardığı bilgiye göre, Özer’in hastanenin Kovid-19 aşı sorumlusu olduğu fakat kendisinin aşı yaptırmadığı öğrenildi. 

Öte yandan, Safranbolu Devlet Hastanesinde geçtiğimiz aralık ayında koronavirüs nedeniyle bir hemşire hayatını kaybetmişti.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Domatese 450 TL Veren Halil Ergün, 2026 Emekli Maaşına İsyan Etti!
Ankara Metrosunun 15 Yaşındaki Meşhur Köpeği Matmazel'in Acı Ölümü: Metro Çalışanları Görevden Alındı
İslam Memiş Altın ve Gümüşle Vedalaşmak İçin Tarih Verdi
YORUMLAR
04.09.2021

Görsel kendi adına konuşuyor.

04.09.2021

E olan da yakalanıyor asıl onlar haber değerinde . Ne olmuş yakalanınca

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ