Hastanede Skandal: Personelin Bilgisayardan Açtığı Cinsel İçerikli Görüntü, Hasta Ekranına Yansıdı!

Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde bir laboratuvar personelinin bilgisayardan açtığı cinsel içerikli görüntü, hasta bilgilendirme ekranına yansıdı. Şikayet üzerine gözaltına alınan personel hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı, teknisyenin açığa alındığı belirtildi.

DHA'nın aktardığına göre, olay, 17 Ocak Perşembe günü, İzmit'teki Kocaeli Devlet Hastanesi Acil Servis ünitesi içerisindeki laboratuvar bölümünde meydana geldi. Laboratuvarda görevli bir teknisyenin kullandığı bilgisayardan açtığı cinsel içerikli görüntü, bekleme salonunda bulunan hasta bilgilendirme ekranına yansıdı.

Gözaltına alındı

Görüntüleri fark eden hasta ve hasta yakınları, cep telefonlarıyla kaydettikten sonra konuyla ilgili polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine, ismi öğrenilemeyen laboratuvar teknisyeni gözaltına alındı.

"Sayfa otomatik açıldı"

Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürülen laboratuvar teknisyeni, ifadesinde, bilgisayarda film izlemek için internet sitesine bağlanmak istediği sırada sayfanın otomatik açıldığını iddia etti. Teknisyenin polis ve savcılıktaki ifadelerinin ardından Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da hakkında soruşturma başlatıldığı ve açığa alındığı öğrenildi.

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
YORUMLAR
27.02.2019

e bekleyenler sıkılsın mı ? Hizmet işte..

28.02.2019

İş yerinde normal film bile izleyemezsin, git tahlilleri yetiştir. Belki kanser hastası birinin ömrünü çalıyorsun!

Ulan özrü kabahatinden büyük. Sayfa otomatik açılmış :D Devlet o internet bağlantısı için her ay servis sağlayıcılara ne kadar para ödüyor, üzerine bir de bilgisayarın tükettiği elektrik var. Tüm bunlar sen film izle diye değil 'işini yap' diye.

TÜM YORUMLARI OKU (53)