Hastanede Silahlı Saldırı: Çok Sayıda Yaralı Var

Saldırganların olay yerinden kaçtığı öğrenilirken, yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu açıklandı.

Edinilen bilgiye göre, Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi bahçesindeki kafeteryada oturanlara henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi silahla ateş açtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırı sonucu yaralanan 7 kişi, hastanede tedavi altına alındı.

Yaralılarından 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Saldırı sonrası yaya olarak kaçtığı belirlenen 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Denizin Rengi Değişmişti: Prof. Dr. Sarı, Denizde Görülen Mavi Işığın Sırrını Açıkladı
Adana Yine Şaşırtmadı: Bu Kahvehanede ’Din, Irk ve Siyaset’ Konuşmak Yasaklandı
Kelime Oyunu Programının Sunucusuydu: Ali İhsan Varol Dolandırıldı

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
YORUMLAR
01.03.2024

Her hastanede artık polis olmalı işe yaramayan güvenlikler değil….

Pasif Kullanıcı
01.03.2024

Saldırganlar elini kolunu sallayarak hastane girip hastane basıyorsa milleti yaralıyorsa sıkıntı çok büyük demektir ( Haberi gördünüzmü tony ve yan sanayisi yalakalar)

02.03.2024

Hastanenin acil ve klinik binasına girmeden 5 dakika uzaklıkta olan kafeterya burası ve daha dün sağlık için gittiğim hastanenin öğle molasının bitmesini beklerken oturduğum alan. Hastane içinde değil ama bir sürü insan iç kısımdaki kantin haricinde burada da sigara içerek oturan çok olur.

Pasif Kullanıcı
01.03.2024

AVM'lere kesici delici aletle giremezsiniz ama avmdeki koctas vb yerlerden en baba kesici delici aleti satin alip avm icinde gezebilirsiniz aynı sağlık kurumlarına elini kolunu sallayip girebildiginiz gibi.Mesela bi alacak verecek ya da kan davasi sonucu yaraladiginiz sahis icin yarim kalan isinizi hasta odasina girip bitirebilirsiniz caninizi sıkan bi sağlık calisanini sebepli ya da sebepsiz yere darp edip hatta öldürebilirsiniz bile.Öldürdüler de hemde bircok kez...Hastaneler dışında hicbir kamu ve özel hizmet veren kuruma bukadar rahat girip buyuk hasarlar verebileceginiz baska yer göremezsiniz.Yıllardır bu konu ile ilgili cok yazildi cok konusuldu mitingler duzenlendi hatta bir günlük is bırakıldı ama bizim bakanlığın devrim niteliginde yenilik diye yaptığı tek sey beyaz kod verdirmek.Ona da zaten yetkisi kısıtlı özel güvenlik gelio.Ozetle deveye sormuslar boynun neden eğri die nerem doğruki demis.Bizimkide o hesap.Togg yollarda hamdolsun gerisi bos...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ