Hastanede İğrenç Olay: 3 Günlük Bebek Kaçırıldı

İzmir’de korkutan bir olay yaşandı. 3 günlük bebek test bahanesiyle hastaneden kaçırıldı. 

S.G. isimli şüpheli kadın gözaltına alındı. Zanlının bir süre önce düşük yaptığı, olayı bu nedenle gerçekleştirdiği iddia edildi.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ahmet Ersan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’ne gelen bir kadın, kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtıp Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini teste götürme bahanesiyle aldı. Aile yakınlarından bebek bezi isteme bahanesiyle uzaklaşan kadın kucağında örtüye sardığı bebekle hastaneden uzaklaştı. Durumu fark eden bebeğin yakınları olayı hastane yetkilileri ve polise bildirdi.

Polis, taksiyle hastaneden uzaklaşan kadını yakalamak için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yürüttüğü çalışma sonucu kadını kısa sürede bebekle birlikte buldu. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen bebek ailesine teslim edildi, şüpheli S.G. gözaltına alındı.

Zanlının bir süre önce düşük yaptığı, olayı bu nedenle gerçekleştirdiği iddia edildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Irak'ta Korkunç Olay! Düğünde Yangın: 100 Ölü, 500 Yaralı
AKOM Uyardı! Sokağa Çıkarken Dikkat Edin: Sağanak Yağış Uyarısı

Popüler İçerikler

Kimler Geldi Kimler Geçti'de Leyla'nın Cem'i Rüyasında Gördüğü Sahnenin Nasıl Çekildiği Ortaya Çıktı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.09.2023

Kaciran kisinin yaptigi suc, yakalanmis guzel ama su suriyelilerin dogum yapmasina bi sekilde engel olunsun aq, Turkler olarak azinliga dusmekten korkar hale geliyorum artik.

28.09.2023

Siz Turklar saten azinlik olajak, biz Arap çok olajak, siz bu ulkeden gidejak, biz kalajak. Erduvan da bizim taraf, siz olajak bertaraf ya Hajii! Bunları da söyleyebilirler kardeş…

28.09.2023

Suriyeli bebek neden şaşırmadım acaba daha haberi açmadan tahmin ettim neyse en azından bir şey olmadan bulunmuş..

28.09.2023

evet çok şükür

28.09.2023

Deprem zamanı bebek çocuk kaçırma girişiminde bulunanlarda düşük mü yapmıştı ? Sağlık çalışanlarının dikkati sayesinde kaç çocuk kurtuldu hastaneye soruşturma açılmalı bu büyük bi skandal!!!!

28.09.2023

Deprem zamanı özellikle kız çocuğumu kaybettim diye hastanelere gelen çok at hırsızı tipli insan olmuş. Çocuğun saç rengi göz rengi neydi gibi sorular sorunca geri dönüp gitmişler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ