Hastanede Bıçaklanmıştı: Güvenlik Görevlisi Hayatını Kaybetti

Esenyurt’ta motosiklet kazası yaptıktan sonra hastaneye gelen 3 şahsın çıkardığı taşkınlıkta kalbinden bıçaklanan güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

Bir şüpheli aranıyor

Esenyurt Devlet Hastanesinde saat 18.45 sıralarında yaşanan olayda, Esenyurt’ta motosiklet kazası yapan 3 kişi, kendi imkanlarıyla devlet hastanesine gelmiş ve burada taşkınlık çıkartmıştı. Kaza yapan şahıslara müdahale eden Tuğrul Okudan isimli güvenlik görevlisi kalbinden bıçaklanmış, 2 kişi de gözaltına alınmıştı. Yaşanan olayın ardından ameliyata alınan Tuğrul Okudan’ın yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Ekiplerin kaçan şahsı yakalamak için çalışmaları ise sürüyor.

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
14.09.2022

Özellikle hastanelerde çalışan güvenlikçilerin silahlandırılması yada başka teçhizatla caydırıcılıklarının arttırılması lazım, maalesef şu an ellerindeki tek güç beden gücü… Allah rahmet eylesin

15.09.2022

Bir tazer bir cop bu sorun çözülür. Bıöağı çektiği anda çat elektrikleyeceksin. Tazer çok etkilidir.

14.09.2022

Devlet hastanelerinin acil bölümünde özel güvenlik görevlisi değil 24 saat polis kontrolünde olması gerekir yoksa bu haberleri maktul değişerek okumaya devam ederiz

Hastanede güvenlik görevlisi olmak intiharın bir tık altıdır. Hastane güvenlikleri kendini koruyamaz ki diğer hasta ve personeli korusun. Yetkileri yoktur, olanları kullansalar arkalarında duran kimse yoktur. Trajik olaylarla kamuoyu bi an çevirir kafasını sonra döner telefona ve diğer tiktok videosuna geçer. Bu nedenledir ki her komin kendi görev tanımınca eylemleşmeli ve kamuoyuna ihtiyaç duymadan haklarını aradıkları mecralarda adaleti arkalarına alıp erklerle muhattap şekilde ve aynı hizada masaya oturabilmeliler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ