Hastane Baskını: İsrail Askerlerinden Sağlık Çalışanlarına İşkence

İsrail’in Gazze’de uyguladığı ambargo Ramazan Ayı’nda da devam ediyor. Kentte yaşayan milyonlarca Filistinli açlıkla boğuşuyor. Bugün ortaya çıkan bir videoda ise İsrail askerlerinin hastane baskınında aralarında doktorların da bulunduğu sağlık çalışanlarına işkence yaptığı görüldü.

BBC Türkçe’de yer alan habere göre; geçen ay bir hastaneye operasyon yapan İsrail askerleri tüm hastane çalışanlarını dövdü.

Kaynak

Filistinli sağlıkçılar, günlerce gözaltına alınıp aşağılandıklarını, dövüldüklerini, soğuk suyla ıslatıldıklarını ve saatlerce rahatsız şekilde diz çöker vaziyette bekletildiklerini söyledi.

Hastanenin genel müdürü Dr. Atef Al-Hout, yaptığı açıklamada, "Kafasını kıpırdatan ya da herhangi bir hareket yapan kim varsa vurdular" dedi ve baskın sırasında gözaltına alınanların "utanç verici bir pozisyonda iki saat bekletildiğini" aktardı.

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron Filistinli sağlık çalışanlarının İsrail birlikleri tarafından dövülüp, aşağılanmasıyla ilgili "çok rahatsız edici" yorumunda bulundu ve İsrail’i cevap vermeye çağırdı.

Sağlık çalışanlarının görüntüleri 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Filistinli Mustafa Barghouti, Canlı Yayında İsrail'in Gazze'de İşlediği Suçların Soykırım Olduğunu Söyledi
İsrail, Gazze’de Yardım Bekleyen Filistinlilere Saldırdı: Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
12.03.2024

Senelerce ağladılar naziler bizi katletti soykırıma uğradık diye,ajitasyon üstüne ajitasyon,ulan siz daha aşşağılık daha rezilsiniz ya,naziler sizin yanınızda melek kalırdı be,hastaneyi vurmak sağlık personelini dövmek nedir ya,resmen savaş suçu...

Ben de diyorum bunların Holywood'u kullanarak yıllarca gözümüze gözümüze soktukları soykırım mağduriyeti tamamen yalandır. Kendi devletlerini kurma yalanıdır o. Başına böyle kötü bir iş gelen aynı hareketi başkasına yapmaz, demek gelmemiş ki bu şekil gözleri dönmüş haldeler. Mağduriyetçi Siyonistlerin yalanı, işleri olana kadardır. İş tamamlandı mı babalarını bile satarlar.

12.03.2024

Dünyaca izliyoruz çok utanç verici.

12.03.2024

o.ç israil ve destekcileri

TÜM YORUMLARI OKU (11)