Tarikat Liderinin Dışkısını Yiyip, İdrarını İçen Müritler Hayatını Kaybetti

Tarikat ve cemaatlerin müritlerin üzerindeki etkilerini gösteren korkunç bir olay daha yaşandı. 74 yaşındaki tarikat liderinin dışkısını yiyen ve idrarını içen müritler şifa bulacaklarını zannederken hayatlarını kaybettiler.

Oda TV'nin aktardığına göre, 53 yaşındaki Khun Jenjira isimli kadın 80 yaşındaki annesinin, tarikatın etkinliğine katıldığını ve tarikat üyelerinin annesinin etkinlikten ayrılmasına izin vermediğini söyleyince polis etkinliğe baskın yaptı. Polisin baskın yaptığı etkinlikte, biri bebek 11 müridin cesedi buldu.

Annesinin dışkı yemesini izlemiş

Annesini ziyareti sırasında karşılaştığı manzara karşısında şaşkınlığa uğradığını dile getiren Khun Jenjira, 'Annemi ziyarete gittim ve kadınların ve erkeklerin belirli bir kıyafet zorunluluğu olduğunu söylediler. Eve girmeden hemen önce herkes ayakkabılarını çıkarttı. Ama daha da şok edici olan şey, annemin liderin balgamını yüzüne sürtmesini ve adamın dışkısını yemesini izlememdi” diye konuştu.

Amaç salgından korunmakmış

Sözde tarikat lideri Tawee Nanlan, tarikatına dahil olan üyelerini salgından ve ölümcül hastalıklardan koruduğunu söyleyerek güvenlik altında tuttuğu iddia edildi.

Olaydan sonra gözaltına alınan Tawee Nanlan, polise verdiği ifadede tüm dinlerin babası olduğunu, müritlerine dışkısını yedirip idrarını içirerek onları hastalıklara karşı koruduğunu söylemiş ve müritlerinin hiçbirinin zorla dışkı yiyip idrar içmediğini sözlerine eklemiş. Bazı müritler ise Nanlan’nın balgamını yüzlerine sürerek koronavirüse karşı bağışıklık kazandıklarını iddia etti.

Kendisini tarikat lideri olarak tanımlayan Tawee Nanlan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
11.05.2022

Bok yoluna gitmişler.

12.05.2022

Kendi düşen ağlamaz. Ama bebeğe üzüldüm

11.05.2022

neyse ki tr de böyle şeyler olmuyor yaşasın çağdaşlık 🥹

Olmuyor mu

11.05.2022

darısı tüm akplilerin başına.

11.05.2022

Aynı şeyi diledim

TÜM YORUMLARI OKU (79)