Hasta Zihinleriniz Batsın! Katledilen Ceren Özdemir'in Arkadaşına Gelen İlkellik ve Nefret Dolu Özel Mesaj İsyan Ettirdi

Nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz? Nasıl böyle bir zihniyete sahip olabiliyorsunuz siz?

Birkaç gün önce ciğerimiz öyle böyle yanmadı yine. 20 yaşındaki gencecik Ceren, bir psikopat katil tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Ne Susacağız, Ne de Alışacağız! Sosyal Medyanın Gündemi, Bıçaklı Saldırı Sonucunda Yaşamını Yitiren #CerenÖzdemir

Ceren'in katil zanlısı olduğu iddia edilen Özgür Arduç'un ise daha önce bir çocuk öldürdüğü ve cezaevinden firar ettiği anlaşılmıştı. Şu detaylar karşısında sakin kalmak o kadar zor ki!

3 Gün Önce Cezaevinden Firar Etmiş: Ceren Özdemir'in Yakalanan Katil Zanlısı Suçunu İtiraf Etti

Bütün bunlar yetmezmiş gibi, sosyal medyada kendini bilmeyen birkaç densiz ve hadsiz, Ceren'in öldürülmesiyle ilgili insanın kanını donduran yorumlarda bulunmuştu.

Kesin Sesinizi Artık! Vahşice Katledilen Kadınların Ardından Konuşan Çöplük Zihinler Ceren Özdemir İçin de Susmak Bilmedi

Bugün ortaya çıkan mesajlaşma ise aramızda akıl sağlığı normal olmayan insanların hala daha var olduğunu gösteriyor. Ceren'in arkadaşına gelen mesajlara bir bakar mısınız?

Şule için, diğer kadınlar için nasıl susmadıysak Ceren için de susmayacağız. Sizin o hastalıklı zihinlerinizi tarihe gömmeden de bu dünyadan ayrılmayacağız. Medeniyeti ve insanlığı öğreneceksiniz. Öğreneceksiniz ki, yok ettiğiniz kadınların ruhu huzur bulsun!

#iyikidoğdunceren

Popüler İçerikler

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'te Bulunan Villasının Birinci Derece Sit Alanına Kaçak Yapıldığı İddia Edildi
Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanmıştı: Dilruba Kayserilioğlu'nun Cezası Açıklandı
Real Madrid'de İstediği Şansı Bulamayan Arda Güler'in Morali Çok Bozuk!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.12.2019

Erdoğan: Kadınla erkeği eşit konuma getirmek fıtrata terstir;Gökçek: Tecavüze uğrayan kadın ölsün;Erdoğan: Kadın mıdır kız mıdır?;Erdoğan’dan Münevver Karabulut cinayeti yorumu: Yalnız bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya..;MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK: "KADINLAR İŞ ARADIĞI İÇİN İŞSİZLİK YÜKSEK"FETVACI HOCA NUREDDİN YILDIZ: "KADIN ÇALIŞARAK FUHUŞA HAZIRLIK YAPAR";BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ: "KAHKAHA ATAN KADIN İFFETSİZDİR";ÖMER TUĞRUL İNANÇER: "HAMİLE KADIN SOKAKTA DOLAŞAMAZ";SAĞLIK BAKANI MEHMET MÜEZZİNOĞLU: "KADINLAR İÇİN TEK KARİYER ANNELİK"

Pasif Kullanıcı
06.12.2019

daha neler neler çıkar arşivlerden,siyasilerin böyle kadını ikinci sınıf insan görüp,giyimine kuşamına,gezmesine,gülüşüne karışınca zaten düşünce özürlü,cahil toplumun bir kısmı böyle vicdansızca,şerefsizce düşüncelere kapılabiliyor maalesef.

06.12.2019

lan ister kapalı olur ister dışarıda sütyen külot gezeriz sizene mk ya . böyleleri sayesinde ben kendi ülkemden nefret edicek duruma geldim. ulan bi yabancı manken atsa aynı fotografları çıplak gezse sokakta hemen şahlanısa geçiyonuz kuduruyonuz türkiyedi kızlar bunu yapınca orusbu olur fahişe olur hakeeti olur allah sizin gibilerin bin türlü belasını versin

06.12.2019

Olen kizin fotografina bile hallenmediyse bu orospu cocuklari bir bok bilmiyorum! Ve hem potansiyel katil tecavuzcu hem de kiza psikolojik siddetten ceza almali bu pezevenk evladi pezevenk!

TÜM YORUMLARI OKU (43)